
Λαρίσα: Τραγωδία με νεκρή 29χρονη υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας
Η 29χρονη δεν εμφανίστηκε το πρωί στην υπηρεσία της γεγονός που κινητοποίησε τους συναδέλφους της
Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι στο διαμέρισμά της 29χρονη υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα.
Πρόκειται για Αρχισμηνία, που υπηρετούσε στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας και είχε τοποθετηθεί στο Υπασπιστήριο του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας.
Τους τελευταίους μήνες είναι ο δεύτερος θάνατος στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.
Δεν πήγε στην υπηρεσία της
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το onlarissa.gr, η 29χρονη δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία της σήμερα το πρωί, ενώ δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις στο κινητό της τηλέφωνο.
Άμεσα οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν, έφτασαν στο διαμέρισμά της εντός των οικημάτων της 110 Πτέρυγας Μάχης και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν έδινε σημεία ζωής.
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Τελικά την εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.
Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, χωρίς να αποκλείεται και αυτό της αυτοκτονίας.
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η επέλαση των 15χρονων startupper
- ΕΣΥ: Τα δάκρυα απόγνωσης της ειδικευόμενης παιδιάτρου και ο υπουργός Υγείας που βλέπει «επικοινωνιακά παιχνίδια»
- Παραιτείται το Δημόσιο από όλα τα ένδικα μέσα κατά των αποζημιώσεων για τα Τέμπη
- Έντονη ανησυχία στη Ρεάλ: Ο Ταβάρες αποχώρησε για τα αποδυτήρια λόγω τραυματισμού (vid)
- Αντίρρηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ κατά της χρήσης από την Τουρκία του όρου «Τουρκικά Στενά»
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο τροποποιεί τους εκλογικούς κανόνες – Περιορίζει τα δικαιώματα ψήφου των μειονοτήτων
