Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άντζελα Γκερέκου: Βραβεύθηκε για την προσφορά της στην ελληνική ελαιοκομία

Άντζελα Γκερέκου: Βραβεύθηκε για την προσφορά της στην ελληνική ελαιοκομία

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ είχε μια ξεχωριστή βραβεύση για το έργο της.

Βραβείο για την προσφορά της στην ελληνική ελαιοκομία αλλά και τις αποτελεσματικές δράσεις εξωστρέφειας στο πιο εμβληματικό αγαθό της ελληνικής γης, το ελαιόλαδο, απονεμήθηκε στην πρόεδρο του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, από την επιστημονική εταιρεία εγκυκλοπαιδιστών ελαιοκομίας 4Ε.

Για να προβληθεί και να στηριχτεί η ελιά

«Ως πρόεδρος του ΕΟΤ η προσπάθεια αυτή μαζί με όλους τους υπολοίπους που θα συνεργαστούμε, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να προβληθεί και να στηριχτεί η ελιά, όλα τα παράγωγά της και σε σχέση με τον τουρισμό, σε όλο τον κόσμο. Έχουν γίνει πολλά βήματα αλλά θεωρούμε ότι αυτό που αξίζει στην ελληνική ελιά, στην ελληνική ελαιοκομία, ακόμα δεν έχει επιτευχθεί. Έχουμε πολλά που πρέπει να κάνουμε ακόμα και θα τα κάνουμε, σε συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς», είπε η ίδια.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής ημερίδας που διοργάνωσε η 4Ε για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας ελαιοκομίας, που φέτος είναι αφιερωμένη στον ρόλο της γυναίκας, ενώ ακολούθησε στρογγυλό τραπέζι με θέμα συζήτησης «είναι το ελαιόλαδο ένα ακριβό είδος πολυτελείας;».

«Ας συνθέσουμε ξανά αυτό που λέγεται προϊόν, ανάπτυξη, πώληση, μάρκετινγκ, εμπόριο, αγορά αλλά και κυρίως καταναλωτής, πώς θα έρθει στα χέρια του ένα καλό προϊόν, που θα έχει πληρωθεί καλά ο παραγωγός του και θα βρίσκεται σε μία λογική τιμή για τους καταναλωτές».

Η γη της ελιάς

Η κα Γκερέκου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ρόλο της στην πολύ πετυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

«Ο ρόλος που υποδύομαι, επίσης τίποτα δεν είναι τυχαίο πράγμα, ο ρόλος της Αθηνάς, μιας γυναίκας που αγαπάει με πάθος τους ελαιώνες της, την ελιά, το λάδι και κάνει ό,τι μπορεί μαζί με όλους τους συνεργάτες της για να μεταφέρει αυτό το προϊόν και να το αναδείξει σε όλο τον κόσμο, και πράγματι έχει τεράστια επιτυχία».

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024