Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-0: Όλα μηδέν στο Ρέντη

Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα 0-0: Όλα μηδέν στο Ρέντη

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και την Καλαμάτα για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ με αποτέλεσμα να πάρουν από ένα βαθμό έκαστος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο Ελ Αραμπί φόρεσε φανέλα βασικού όπως και οι Φαντιγκά-Ανδρούτσος.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν για έβδομη συνεχόμενη φορά αήττητοι και πλέον βρίσκονται στην 11η θέση με 3 βαθμούς, ενώ η Καλαμάτα παρέμεινε στην 3η με 16 βαθμούς στο -6 από την κορυφή.

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής Βλάχος υπέρ του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο σε χέρι του Ακόστα.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις αλλά παρ’ όλα αυτά υπήρξε ένταση στο Ρέντη. Αρχικά στο 26′ ο Φαντιγκά έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Ανδρούτσος επιχείρησε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και την δεύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαρίνο να κάνει το σουτ από την δεξιά πλευρά τη περιοχής αλλά για ακόμη μία φορά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Το δεύτερο μέρος είχε μόνο το σουτ του Μπα λίγο πριν το τέλος του αγώνα το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Γιαννίκογλου με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ελ Αραμπί αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στη δεύτερη εμφάνισή του με τον Ολυμπιακό Β’.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Ελ Αραμπί, Μπα, Ανδρούτσος, Φαντιγκά, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Μαρίνος, Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης.

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Μοζέρ, Βαλεριάνος, Κωστούλας, Δημόπουλος, Παπατόλιος, Κατάλντι, Άλβες, Ακόστα, Πασσάς, Μπαράλες.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024