Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
McDonald’s: Νέα αλυσίδα σχεδιάζει - Το μυστικό project

McDonald’s: Νέα αλυσίδα σχεδιάζει – Το μυστικό project

Τι μας επιφυλάσσει ο βασιλιάς του fast food, McDonld's

Οι Χρυσές Αψίδες της McDonald’s είναι σε όλη την υφήλιο σήμα κατατεθέν της αμερικανικής κουλτούρας γρήγορου φαγητού, που όλοι γνωρίζουν και πολλοί αγαπούν, ταυτόχρονα είναι ένα σημαντικό μέρος της αμερικανικής κουλτούρας.

Τώρα, η εταιρεία πρόκειται να επεκταθεί σε νέο κλάδο του fast-food. Η McDonald’s ανοίγει μια νέα αλυσίδα και όλοι ανυπομονούν να μάθουν τι ακριβώς σχεδιάζει.

Οι λίγες πληροφορίες που υπάρχουν γι’ αυτό το νέο εγχείρημα κοινοποιήθηκαν στο TikTok μέσω του δημιουργού περιεχομένου @snackolator.

@snackolatorI have no idea what CosMc’s will serve, but I’m very excited to find out what McDonald’s has up their sleeve for this new concept. Are you excited for this new chain? What are you hoping they have? #mcdonalds #mcdonaldslife #mcds #cosmc #cosmcs #fastfood #mccafe #fastfoodlife #macdonalds #newfastfood♬ original sound – snackolator

Και το όνομα αυτής CosMc’s;

Στο βίντεο, ο influencer λέει ότι η νέα αλυσίδα θα ονομαστεί CosMc’s και παραδέχεται στη λεζάντα του βίντεο ότι δεν έχει ιδέα τι θα σερβίρουν επειδή ήταν μυστικοπαθείς σχετικά με αυτό. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι τα McDonald’s είναι ο βασιλιάς του fast-food και του μάρκετινγκ, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις.

Αυτό που ξέρει ο snackolator είναι ότι τα κτίρια μοιάζουν με McDonald’s, αλλά είναι μπλε, όχι κόκκινα. Ένα από τα νέα εστιατόρια κατασκευάζεται αυτή τη στιγμή στο Ιλινόις, λέει, ακριβώς δίπλα σε ένα υπάρχον McDonald’s και τα δύο κτίρια μοιάζουν μεταξύ τους.

Το εξωτερικό αυτού του κτιρίου έδειχνε τέσσερις γραμμές οδήγησης, οπότε η έμφαση φαίνεται να δίνεται στην παραγγελία φαγητού και όχι στο φαγητό σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό είναι ένα σχέδιο μικρού σχήματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση από τα McDonald’s, αλλά κανείς δεν φαίνεται να ξέρει πραγματικά τι σημαίνει αυτό.

Το εστιατόριο πήρε το όνομά του από μια μασκότ των McDonald’s που είχε χαθεί εδώ και καιρό, με το όνομα COSMc, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε διαφημίσεις τη δεκαετία του 1980 ή της δεκαετίας του 1990. Ωστόσο, ο Snackolator δεν είναι σίγουρος πώς αυτή η μασκότ συνδέεται με το εστιατόριο.

Η μασκοτ κάνει δική της αλυσίδα

«Το CosMc’s είναι μια ιδέα μικρής μορφής με όλο το DNA των McDonald’s, αλλά με τη δική της μοναδική προσωπικότητα», δήλωσε ο CEO της McDonald’s, Κρις Κεμπεζίνσκι, στο CNBC.

Η εταιρεία θα δοκιμάσει την CosMc σε μια χούφτα τοποθεσίες σε «περιορισμένη γεωγραφία» στις αρχές του 2024. Η McDonald’s είπε ότι θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα σχέδια την ημέρα των επενδυτών της τον Δεκέμβριο.

Το όνομα για τη νέα μάρκα προέρχεται από την CosMc, μια μασκότ των McDonald’s που εμφανίστηκε σε διαφημίσεις στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο CosMc είναι ένας εξωγήινος από το διάστημα που λαχταρά φαγητό McDonald’s.

Ο CosMc είναι το ρομπότ στη μέση της εικόνας

Λέει ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτός είναι ο τρόπος του γίγαντα του φαστ φουντ να ανταγωνίζεται μια άλλη δημοφιλή αλυσίδα – τα Starbucks. Αυτό σημαίνει ότι θα επικεντρωθούν στα είδη MCafe, όπως ο καφές και οι επιλογές αρτοποιίας. Ανέφερε ότι αυτό θα είχε πολύ νόημα, δεδομένου ότι αυτό που γνωρίζουμε κατασκευάζεται ακριβώς δίπλα σε ένα υπάρχον McDonald’s.

Μια άλλη σκέψη είναι ότι η CosMc’s μπορεί να φέρει προϊόντα που πωλούνται σε άλλες χώρες, αλλά όχι στην Αμερική, και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα θέλαμε να δούμε!

Πηγή: ΟΤ

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024