Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Light: «Θεωρώ πως υπάρχει υπερβολή με την πολιτική ορθότητα»

Light: «Θεωρώ πως υπάρχει υπερβολή με την πολιτική ορθότητα»

Ο γνωστός τράπερ Light μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στις διαφωνίες που προκύπτουν στο Fame Story μεταξύ της κριτικής επιτροπής.

Ο Light μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για όλους και για όλα.

Ο γνωστός τράπερ αναφέρθηκε στις διαφωνίες που προκύπτουν στο Fame Story μεταξύ της κριτικής επιτροπής, λέγοντας πως υπάρχουν διαφωνίες αλλά όχι εντάσεις.

«Πρόκειται απλά για διαφορετικές απόψεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα που η κ. Κατσαΐτη δεν ‘’βλέπει’’ τις στιλιστικές μου επιλογές. Δεν βγαίνω στο Fashion tv».

Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν περνάει κρίση η σχέση του με την Άννα Θεοδωρίδη, είπε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Εδώ ξέρετε τι εσώρουχο φοράει ο Κασσελάκης»

«Δεν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση μου με τη σύντροφό μου. Δεν ήρθε στο προηγούμενο live γιατί ψάχναμε το σκυλάκι μας. Πολύ πιθανόν να δείτε το επόμενο βήμα στη σχέση μας. Στην Ελλάδα που είναι παράξενη, εγώ και η σύντροφός μου, δεν είμαστε δύο gay άνδρες, οπότε το επόμενο βήμα είναι το παραδοσιακό. Αν είχα κάνει πρόταση γάμου, δεν θα το ξέρατε; Εδώ ξέρετε τι εσώρουχο φοράει ο Κασσελάκης».

Σε σχέση με την τραπ μουσική, είπε πως τα μέσα δεν τους «χρωματίζουν» πάντα με σεβασμό.

«Θεωρούν ότι επειδή η μουσική μας έχει βωμολοχίες δεν μας αξίζει. Θεωρώ πως υπάρχει υπερβολή με την πολιτική ορθότητα. Σαν να ψάχνουν όλοι να βγάλουν λαβράκι εκεί όπου δεν υπάρχει. Είναι θετικό να είμαστε προσεκτικοί με όσα λέμε. Όπως μπορείς να χαρακτηρίσεις μία γυναίκα με ένα προσβλητικό επίθετο, το ίδιο και έναν άνδρα. Δεν είναι επίθεση προς τις γυναίκες. Η δική μου μουσική δεν στοχοποιεί το γυναικείο φύλο. Ίσα ίσα πολλές γυναίκες ακούν τη μουσική μου. Αν οι γυναίκες που ακούνε τη μουσική μου, δεν νιώθουν ότι στοχοποιούνται, πάμε καλά».

Σε σχέση με την κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είπε πως εκείνη η εβδομάδα ήταν διασκεδαστική για εκείνον αλλά χρειάστηκε να δώσω αρκετή από την ενέργειά μου.

«Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να παρακολουθώ από το τί λέει ο κ. Μικρούτσικος ώστε να απαντήσω. Δεν γνωρίζω τι είπε τώρα, εύχομαι να του αρέσουν οι απόψεις μου. Εγώ θα συνεχίσω να τις λέω».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024