Κυριακή 26 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί είναι προβληματισμένοι οι παίκτες της Γερμανίας με τον Νάγκελσμαν (pic)

Γιατί είναι προβληματισμένοι οι παίκτες της Γερμανίας με τον Νάγκελσμαν (pic)

Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν φαίνεται πως προετοιμάζει την ομάδα σαν… σύλλογο, κάτι που έχει προκαλέσει ερωτήματα και απορίες ανάμεσα στους παίκτες.

Προβληματισμός υπάρχει στους παίκτες της Εθνικής Γερμανίας, λόγω του τρόπου που διαχειρίζεται την ομάδα ο προπονητής τους, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Σύμφωνα με τη Bild, ο Γερμανός εκλέκτορας φαίνεται πως προετοιμάζει την ομάδα σαν… σύλλογο, κάτι που έχει προκαλέσει ερωτήματα και απορίες ανάμεσα στους παίκτες στην Εθνική.

Ποιοι είναι οι λόγοι που έχουν παράπονα από τον Νάγκελσμαν

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα το πάει και ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως η όλη προετοιμασία της ομάδας πριν τους αγώνες, αναφορικά με την τακτική, την ανάλυση μέσω βίντεο και άλλων, γίνεται όπως στους συλλόγους. Αυτό όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να αποδώσει στο σύντομο χρονικό διάστημα που περνούν μαζί οι διεθνείς.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Bild:

«Οι παίκτες της εθνικής Γερμανίας αισθάνονται ότι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν ενεργεί σαν προπονητής συλλόγου από τότε που ανέλαβε και θέλει να εφαρμόσει τις δικές του ιδέες για το ποδόσφαιρο, αν και δεν έχει χρόνο για αυτό με την εθνική ομάδα.

Μερικοί από τους παίκτες είναι της άποψης ότι ο Νάγκελσμαν πρέπει να μειώσει τις ιδέες του, το προπονητικό περιεχόμενο, την ανάλυση βίντεο και να γίνει πιο πραγματιστής. Παρόλα αυτά, το κλίμα στην ομάδα παραμένει θετικό απέναντι του.

Οι τακτικές του γνώσεις είναι πέρα ​​από κάθε αμφιβολία πολλές, απλώς «θέλει πάρα πολλά», λείπει μια ξεκάθαρη κατεύθυνση και αρκετοί παίκτες παίζουν σε άλλη θέση».

Sports in

Μετά το Youth League πήραν και το πρωτάθλημα τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού (0-0)

Ο Ολυμπιακός Κ19 έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2023-24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Μαϊου 2024