
ΚΥΣΕΑ: Συνεδριάζει σήμερα με επίκεντρο το Μεσανατολικό και τα ελληνοτουρκικά υπό τον πρωθυπουργό
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδονησίας Μα'ρούφ Αμίν, στο Μέγαρο Μαξίμου
Στις 10.15, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Νωρίτερα, περίπου στις 9:30 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Ινδονησίας Μα’ρούφ Αμίν επίσης στο Μέγαρο Μαξίμου.
Μεθαύριο ο κ. Μητσοτάκης αναχωρεί για το Λονδίνο
Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθούν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τα ελληνοτουρκικά και το μεταναστευτικό.
Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες, συγκεκριμένα από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου ο κ. Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Λονδίνο.
Κατά το ταξίδι του στη βρετανική πρωτεύουσα ο πρωθυπουργός θα έχει επαφές με επενδυτές, μέλη της ελληνικής ομογένειας, καθώς και συναντήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του Ρίσι Σούνακ αλλά και με τον ηγέτη του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ.
- Οι ΗΠΑ απορρίπτουν ξανά πρόταση του Ιράν για συμφωνία – Ορατός κίνδυνος επανέναρξης στρατιωτικών επιχειρήσεων
- Επιδόματα: Αλλάζει ο «χάρτης» για χιλιάδες δικαιούχους
- Η Ευρώπη αναθεωρεί επί τω χείρω τις προβλέψεις για ανάπτυξη και πληθωρισμό, λέει ο Ντομπρόβσκις
- ΤτΕ: Διπλάσιες οι ενεργειακές αυξήσεις στην Ελλάδα από την ευρωζώνη – Πληθωρισμό 10% αναμένουν τα νοικοκυριά
- Απίστευτο σενάριο για Λίβερπουλ και Ολίσε – Οι «κόκκινοι» δίνουν εξωπραγματικό ποσό για τον Γάλλο της Μπάγερν
- Ευ. Βενιζέλος: Η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και να αναλάβει πρωτοβουλίες



