Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηλιόπουλος: Δεν κάναμε λευκή απεργία - Όποιος διαφώνησε έγινε εσωτερικός εχθρός

Ηλιόπουλος: Δεν κάναμε λευκή απεργία – Όποιος διαφώνησε έγινε εσωτερικός εχθρός

«Ο κ. Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα δεν μπορούν να κάνουν την κατάλληλη αντιπολίτευση», σημειώνει ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής

Αριστερή, εναλλακτική επιλογή απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ χαρακτήρισε τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα που δημιουργήθηκε από τους αποχωρήσαντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Υπάρχει ένα πολιτικό κενό. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί η κοινοβουλευτική ομάδα. Δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα δεν μπορούν να κάνουν την κατάλληλη αντιπολίτευση»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ οποιονδήποτε διαφώνησε με τη νέα πολιτική που ασκεί, τον ονόμασε εσωτερικό εχθρό» και υποστήριξε ότι οι εννέα βουλευτές «δεν έκαναν λευκή απεργία».

Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο -πλέον- βουλευτή «ο κ. Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα δεν μπορούν να κάνουν την κατάλληλη αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος

Χαρίτσης: Κασσελάκης δημιουργεί τοξικό κλίμα – Δεν θα τον ακολουθήσουμε

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας στο Open, ο Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δημιουργεί ένα κλίμα τόσο τοξικό που είναι δύσκολο να αντιπαρατεθείς,  προσθέτοντας πως θεωρεί πως είναι απαράδεκτη η πρωινή δήλωση που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όσον αφορά αν υπάρχει ακόμα τελική απόφαση για την ηγεσία της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή, απαντώντας σε πληροφορίες που του δίνουν προβάδισμα για την ηγεσία, τόνισε ότι και άλλα στελέχη πληρούν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, απορρίπτοντας ότι έχει ληφθεί ήδη απόφαση.

Για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι «δεν προκαλέσαμε εμείς την αντιπαράθεση», προσθέτοντας πως «αναγκαστήκαμε να απαντήσουμε σε μία χυδαία επίθεση που έγινε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, αυτή η τοξικότητα στην οποία αρέσκεται έχει γίνει μία μόνιμη κατάσταση για τον πρόεδρο και την ηγετική ομάδα».

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024