Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η λύση στο θέμα Σάντσο – Γιουνάιτεντ θα έρθει από… Ιταλία

Η λύση στο θέμα Σάντσο – Γιουνάιτεντ θα έρθει από… Ιταλία

Η κακή σχέση του Τζέιντον Σάντσο με το Έρικ Τεν Χαγκ και κάποιους από τους συμπαίκτες του, οδηγούν τον Άγγλο επιθετικό στην Ιταλία…

Ο ακραίος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο, μετά την κόντρα του με τον προπονητή της ομάδας, Ερικ τεν Χαγκ, δε θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 23χρονος Αγγλος άσος σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ έχει αποφασίσει να φύγει τον Ιανουάριο από το «Ολντ Τράφορντ» και θέλει να φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους.

Στα άκρα η σχέση του με τον Τεν Χάγκ, φεύγει από τη Γιουνάιτεντ

Ο Σάντσο είναι σε «καραντίνα» στην ομάδα, καθώς όχι μόνο δεν αγωνίζεται και δεν προπονείται με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά έχει αποκλειστεί και από όλα τα δικαιώματα της πρώτης ομάδας. Απέρριψε προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, καθώς και την προσέγγιση της Γουέστ Χαμ.

Η λύση από τη Γιουβέντους

Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport» η Γιουβέντους επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την κόντρα και είναι στις τελικές επαφές με τη Γιουνάιτεντ για να πάρει τα δικαιώματα του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τη μορφή του δανεισμού, βάζοντας ρήτρα εξαγοράς για το καλοκαίρι στα 60 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάντσο έχει παίξει σε 58 αγώνες πρωταθλήματος από τότε που πήγε στη Γιουνάιτεντ το 2021 από τη Ντόρτμουντ, όμως στον τελευταίο 1,5 χρόνο με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ έχουν… ψυχρανθεί και ο Άγγλος δεν αγωνίζεται σχεδόν καθόλου στους κόκκινους διαβόλους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024