Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασε ο Μέσι για όσα συνέβησαν στο «Μαρακανά» (pic)

Ξέσπασε ο Μέσι για όσα συνέβησαν στο «Μαρακανά» (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο «Μαρακάνα» πριν τη νίκη της Αργεντινής κόντρα στη Βραζιλία.

Η Αργεντινή πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βραζιλίας με 1-0 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 αλλά ο συγκεκριμένος αγώνας σημαδεύτηκε από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι αστυνομικοί βαράγανε ανελέητα τους φιλάθλους της Αργεντινής με αποτέλεσμα μερικοί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Μάλιστα ο Μέσι τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα μετά τη λήξη του ματς καθώς με δημοσίευσή του στο Instagram μίλησε για την αντιμετώπιση που έχουν οι οπαδοί της χώρας του στη Βραζιλία για ακόμη μία φορά.

«Αυτή η ομάδα συνεχίζει να γράφει ιστορία. Μεγάλη νίκη στο Μαρακανά, αν και σημαδεύτηκε από την καταπίεση των Αργεντινών για άλλη μια φορά στη Βραζιλία. Αυτό δεν γίνεται ανεκτό, είναι τρέλα και πρέπει να τελειώσει τώρα».

Από εκεί και πέρα τόνισε: 

«Αυτή η ομάδα συνεχίζει να πετυχαίνει ιστορικά πράγματα. Για άλλη μια φορά. Αν και δεν είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πέτυχε, είναι κάτι πολύ ωραίο να κερδίζεις στη Βραζιλία, λόγω του πόσο δυνατοί είναι στην έδρα τους σε ολόκληρη την ιστορία τους. Το χρειαζόμασταν και μετά την ήττα από την Ουρουγουάη.

Είδαμε πώς χτυπούσαν κόσμο, όπως συνέβη στον τελικό του Copa Libertadores, πάλι καταπιέζοντας τους ανθρώπους με γκλοπ. Υπήρχαν παίκτες που είχαν οικογένειες εκεί. Σκέφτεσαι την οικογένειά σου, δεν ξέρεις πραγματικά τι συμβαίνει κι είσαι πιο συγκεντρωμένος σε αυτό παρά στο να παίξεις ένα παιχνίδι. Σε εκείνο το σημείο, ο αγώνας έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Πήγαμε στα αποδυτήρια, γιατί ήταν ένα τρόπος να ηρεμήσει η κατάσταση. Είδαμε πώς χτυπούσαν κόσμο, μπορεί να είχε κάτι κακό. Όταν ηρέμησαν όλα αποφασίσαμε να πάμε μέσα, να ρωτήσουμε πώς είναι οι συγγενείς, να μάθουμε λίγο για όλα. Μετά βγήκαμε έξω».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024