
Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό – Επέστρεψε ο Μιλουτίνοφ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμμετείχε κανονικά στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού την Τετάρτη (22/11).
Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό αφού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμμετείχε κανονικά σε ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επιστροφή του Σακίλ ΜακΚίσικ είδε και τον Σέρβο σέντερ να προπονείται με τους συμπαίκτες του μετά το κάταγμα που υπέστη σε δάκτυλο του ποδιού του.
Μπήκε στις προπονήσεις και ο Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό
Ο τραυματισμός αυτός τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης το τελευταίο χρονικό διάστημα αλλά πλέον ο Έλληνας τεχνικός θα κρίνει την κατάστασή του για να γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίσει στους επόμενους αγώνες.
Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ζαλγκίρις Κάουνας (24/11, 21:15) στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική της Euroleague, ενώ στη συνέχεια υποδέχεται το Περιστέρι (27/11) για την Basket League.
Δείτε την ανάρτηση
And the battle has begun… #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/oh6qrZrH9B
— CHRISTOS BAFES (@CBafes) November 22, 2023
- Φωτιά στο Μακρυχώρι Λάρισας – Δέκα πυροσβέστες στο σημείο
- Τσίπρας σε πρέσβεις Β. και Ν. Αμερικής: Σεβασμός στον Χάρτη του ΟΗΕ και επιστροφή στη διπλωματία από όλους
- Marfin: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική εμπρηστική επίθεση
- Ανησυχία με Γιαμάλ στην Ισπανία: Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (vid)
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε




