Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο ΜακΚίσικ, μέρος του προγράμματος ο Μιλουτίνοφ

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο ΜακΚίσικ, μέρος του προγράμματος ο Μιλουτίνοφ

Ο Αμερικανός γκαρντ συμμετείχε στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα - Μέρος του προγράμματος ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αντίστροφα μετρά πλέον για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικάνος περιφερειακός ο οποίος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον τραυματισμό του συμμετείχε κανονικά στο σημερινό (21/11) πρόγραμμα του Ολυμπιακού θέτοντας έτσι τον εαυτό του ξανά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (24/11).

Έτοιμος να αγωνιστεί ο Σακίλ ΜακΚίσικ

Μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές ανέβασε και σχετική φωτογραφία με την προπόνηση του ΜακΚίσικ στο ΣΕΦ.

Δείτε την φωτογραφία

Όσον αφορά την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο Σέρβος ψηλός ακολούθησε μέρος του προγράμματος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται και αυτός με την σειρά του να ανεβάσει «στροφές».

MVP της 7ης αγωνιστικής της Basket League ο Πίτερς

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία κυριαρχική εμφάνιση στο Μαρούσι και κατάφερε να πάρει την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του στη σεζόν, με 111-83, σε ένα παιχνίδι όπου ο Άλεκ Πίτερς πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα «ερυθρόλευκα».

Ο Αμερικανός φόργουορντ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα σημείωσε 28 πόντους και σε μεγάλο βαθμό έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 88-83, ενώ με το Μαρούσι σταμάτησε στους 25.

Με την εμφάνιση που πραγματοποίησε με 25 πόντους (3/6 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 4/4 βολές), 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ κέρδισε επάξια τον τίτλο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο βραβείο MVP που κερδίζει ο Αμερικανός στους 13 μήνες που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024