Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Με την άδικη φορολόγηση δεν πολεμάς την φοροδιαφυγή», λέει η Αυγέρη

«Με την άδικη φορολόγηση δεν πολεμάς την φοροδιαφυγή», λέει η Αυγέρη

Η Δώρα Αυγέρη χαρακτήρισε «άδικο» το φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

«Σήμερα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που εξαπατήθηκαν από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη προεκλογικά. Αλλά εξαπατήθηκαν και μετεκλογικά, όταν η κυβέρνηση έσπευδε να διαψεύσει τον μαρτυριάρη κ. Θεοχάρη», δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Η κυρία Αυγέρη, μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και άλλα στελέχη του κόμματος, συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ελεύθερων επαγγελματιών, επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, που αντιδρούν για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

«Αφορολόγητο για όλους στις 10.000 ευρώ»

Όπως σημείωσε, «τελικά, όπως αποδεικνύεται, η κυβέρνηση με το πρόσχημα της δήθεν καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, φέρνει ένα νόμο ο οποίος είναι άδικος, οριζόντιος και αναχρονιστικός, και στην ουσία οδηγεί στην καταστροφή και την ανεργία χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και χιλιάδες ανθρώπους στο δρόμο».

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι η άδικη φορολόγηση δεν είναι απάντηση», προσέθεσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «με την άδικη φορολόγηση δεν πολεμάς τη φοροδιαφυγή».

Η Δώρα Αυγέρη κάλεσε την κυβέρνηση να νομοθετήσει δίκαια, «να φέρει προς ψήφιση έναν δίκαιο φορολογικό νόμο, να θεσπίσει αφορολόγητο για όλους στις 10.000 ευρώ», καθώς και να φέρει προς ψήφιση έναν προϋπολογισμό «που δεν θα είναι προϋπολογισμός φτώχειας, ούτε ένας προϋπολογισμός που θα οδηγεί την ελληνική κοινωνία και οικονομία στην στον μαρασμό, αλλά στην ανάπτυξη».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024