Ακαδημία Πλάτωνος: Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για ξυλοδαρμό πέντε μαθητών
Δύο αγόρια και δύο κορίτσια επιτέθηκαν σε πέντε μαθητές άλλου σχολείου με συνέπεια τον τραυματισμό τους
Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητών διαφορετικών σχολείων σημειώθηκε στην Ακαδημία Πλάτωνος στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το μεσημέρι στον Κολωνό, τέσσερις ανήλικοι (δύο αγόρια και δύο κορίτσια), ηλικίας από 13 έως 15 ετών, κατηγορούμενοι –κατά περίπτωση- για εξύβριση, απειλή και απλές σωματικές βλάβες.
Η επίθεση
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και ενώ ήταν σε εξέλιξη εκδρομή μαθητών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διαφορετικών περιοχών, οι 4 δράστες επιτέθηκαν με υβριστικές εκφράσεις, απειλές και χρήση σωματικής βίας σε βάρος πέντε μαθητών (τέσσερα αγόρια και κορίτσι ηλικίας από 16 έως 17 ετών) του άλλου σχολείου.
Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους μαθητές.
Οι συλλήψεις
Παράλληλα οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων καθηγητών τους μαθητές που βιαιοπράγησαν.
Επιπλέον, συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας των τεσσάρων κατηγορουμένων η επιβλέπουσα καθηγήτρια.
Οι ανήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Sean «Diddy» Combs: Ζητά αποφυλάκιση και ακύρωση της καταδίκης του
- Τέλη κυκλοφορίας: Στην τελική ευθεία για την πληρωμή τους
- Πέιν: «Η Παρτιζάν μου έδωσε μια ευκαιρία – Μίλησα με τον Ουάσινγκτον πριν έρθω»
- Ρωσία: Γιατί η Μόσχα είναι απίθανο να αποδεχτεί το σχέδιο Ουάσινγκτον – Κιέβου για τον τερματισμό του πολέμου
- Λέρος: Ισχυρή χαλαζόπτωση στο νησί – Το «έστρωσε» ανήμερα των Χριστουγέννων
- Μυστήριο περιστατικό στο Λιχτενστάιν: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά – Ερευνώνται τα αίτια



