Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ανήλικη σκότωσε τη μητέρα του συντρόφου της - Του είχε δώσει «τελεσίγραφο» να το κάνει ο ίδιος

ΗΠΑ: Ανήλικη σκότωσε τη μητέρα του συντρόφου της – Του είχε δώσει «τελεσίγραφο» να το κάνει ο ίδιος

Το ζευγάρι φρόντισε να εξαφανίσει τη σορό και διέφυγε στο Μεξικό

Ένα 17χρονο κορίτσι στο Οχάιο των ΗΠΑ σκότωσε με βάναυσο τρόπο τη μητέρα του συντρόφου της, αφού του είχε δώσει προθεσμία 5 ωρών να το κάνει ο ίδιος, λένε οι αρχές.

Η Kaitlyn Coones από το Κλίβελαντ δικάζεται ως ενήλικη με την κατηγορία της δολοφονίας της 53χρονης Nicole Jones, με τους εισαγγελείς να λένε ότι την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου, λίγες ημέρες αφότου έφυγε από το ανάδοχο σπίτι της για να είναι με τον φίλο της, τον 33χρονο Jonathan Jones.

Η Coones φέρεται να είχε δώσει στον Jones, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για την παράνομη σχέση του με την ανήλικη κοπέλα, χρονικό περιθώριο πέντε ωρών για να σκοτώσει τη μητέρα του, η οποία αποδοκίμαζε τη σχέση τους.

Την χτύπησε αρκετές φορές και την στραγγάλισε

Η 53χρονη, Nicole Jones

«Η Kaitlyn είχε πει στον Jonathan ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για τη μητέρα του, επειδή τους εμπόδιζε να είναι μαζί, και του έδωσε πέντε ώρες για να κάνει κάτι γι’ αυτήν», δήλωσε στο δικαστήριο ντετέκτιβ.

Όταν πέρασαν αυτές οι πέντε ώρες και ο 33χρονος εξακολουθούσε να μην έχει λάβει μέτρα, η Coones πήρε την κατάσταση στα χέρια της, λένε οι εισαγγελείς.

«Βγήκε έξω, πήρε μια πέτρα και όταν η Nicole Jones στεκόταν μπροστά στο ψυγείο της κουζίνας, χωρίς να γνωρίζει την παρουσία της Kaitlyn, την χτύπησε αρκετές φορές και τη στραγγάλισε», ισχυρίστηκε ο εισαγγελέας.

Συνένοχος

Ο Jonathan φέρεται να καθόταν στο σαλόνι εκείνη τη στιγμή και φέρεται να βοήθησε τη νεαρή φίλη του να καλύψει τη δολοφονία.

Το ζευγάρι κατευθύνθηκε σε δύο τοπικά καταστήματα με το όχημα του 33χρονου και αγόρασε μουσαμά και σακούλες σκουπιδιών για να τυλίξουν το πτώμα και να καθαρίσουν την κουζίνα, λένε οι εισαγγελείς.

Στη συνέχεια, το δίδυμο τοποθέτησε το πτώμα στο αυτοκίνητο, το οποίο οδήγησαν σε ένα κοντινό συγκρότημα διαμερισμάτων και το πέταξαν σε έναν κάδο απορριμμάτων που τελικά μεταφέρθηκε σε μια χωματερή, λένε οι αρχές.

Η αστυνομία λέει ότι είναι απίθανο να βρεθεί ποτέ το πτώμα του θύματος.

Αφού πέταξαν το πτώμα, οι δύο ύποπτοι λέγεται ότι πέρασαν τα νότια σύνορα προς το Μεξικό, όπου και τους εντόπισαν οι αμερικανικές αρχές καθώς ο Jones δεν είχε απενεργοποιήσει ποτέ το βραχιολάκι που φορούσε στο πόδι αφού είχε δηλώσει ένοχος για προηγούμενα αδικήματα.

Μετά τη σύλληψη η 17χρονη ομολόγησε τον φόνο ενώ οι λεπτομέρειες επιβεβαιώθηκαν από τα στοιχεία του GPS στο τηλέφωνο και το ρολόι του 33χρονου.

Η ίδια αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, της αλλοίωσης στοιχείων και της βεβήλωσης πτώματος.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024