
Δέλτα θανάτου: Δυο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες στο ίδιο σημείο της Συγγρού σε συγκλονιστικά τροχαία
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε λιγότερο από 12 ώρες στο Δέλτα Φαλήρου, στην κατάληξη της Λεωφόρου Συγγρού, σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα.
Λίγο πριν τα ξημερώματα σήμερα Τρίτη, αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ξέφυγε, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, από την πορεία του και προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος).
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, από την οποία απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα.
Νεκρή η 30χρονη συνοδηγός, σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, νεκρή είναι η 30χρονη συνοδηγός, ενώ ο οδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Το τροχαίο συνέβη στο τέλος της Λεωφόρου Συγγρού, στη γέφυρα δίπλα από το «Σταύρος Νιάρχος», στο ρεύμα προς Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, νεκρή είναι η 30χρονη συνοδηγός
Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα προκειμένου ν’ απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία.
Οι πυροσβέστες είπαν στο Mega πως για να μετατραπεί το ΙΧ σε άμορφη μάζα, η ταχύτητα που είχε αναπτύξει θα πρέπει να ήταν πολύ μεγάλη.
Εκτροπή και θάνατος
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες Δευτέρα, 44 χρονος οδηγός μηχανής έχασε τη ζωή του όταν συγκρούστηκε με ταξί στην ίδια περιοχή και στο ρεύμα προς Γλυφάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.
Και τα δύο οχήματα κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και συγκρούστηκαν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να εκτραπεί και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες.
Ο οδηγός της μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
- «Κάναμε τα πάντα για αυτήν την οικογένεια – Αφαντες οι κοινωνικές υπηρεσίες – Τι λέει στο in η μητέρα συμμαθητή των παιδιών που ζούσαν στη «τρώγλη»
- Χωρίς Ναν, Φαρίντ και Καλαϊτζάκη ο Παναθηναϊκός στη Μύκονο
- Επίθεση με drone προκάλεσε πυρκαγιά σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Άμπου Ντάμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]
- Κως: Πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών ακρωτηριασμού εργάτη στη Νίσυρο ζητά το Εργατικό Κέντρο
- Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»


