Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Χρυσή» ισοπαλία για την Ιταλία που πάει… Euro (0-0) – Προκρίσεις για Σλοβενία και Τσεχία

«Χρυσή» ισοπαλία για την Ιταλία που πάει… Euro (0-0) – Προκρίσεις για Σλοβενία και Τσεχία

H Iταλία έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με την Ουκρανία και πανηγύρισε την πρόκριση στο Euro 2024. Νίκες για Σλοβενία και Τσεχία που πήραν επίσης την πρόκριση.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τις ομάδες που προκρίνονται στο Euro 2024, με τρεις ακόμα να προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες. Η Ιταλία έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) με την Ουκρανία στον… τελικό του Γ’ ομίλου, εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχής της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Αγγλία ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπάρντι στο 41′, όμως τα «τρία λιοντάρια» πήραν τον βαθμό της ισοπαλία χάρη στο αυτογκόλ του Ατανάσοφ στο 59′.

Την πρόκρισή τους στο Euro πανηγυρίζουν και οι Τσέχοι, που είχαν εύκολο βράδυ απέναντι στη Μολδαβία της οποίας επιβλήθηκαν με 3-0. Ο Ντούντερα στο 14′ έκανε το 1-0, ο Τσόρι στο 72′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και ο Σούτσεκ στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Ε’ η Αλβανία έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ με 0-0 κόντρα στα Νησιά Φερόε. Οι «αετοί» είχαν προκριθεί ήδη στο Euro τερματίζοντας μάλιστα πρώτοι.

Μεγάλη πρόκριση και για την Σλοβενία που δυσκολεύτηκε αλλά επιβλήθηκε του Καζακστάν με σκορ 2-1 για τον Όμιλο Θ’. Ο… συνήθης ύποπτος Σέσκο άνοιξε το σκορ για το 1-0, με τους Καζάκους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Οράζοφ. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς του Παναθηναϊκού.

Τέλος, η Δανία ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τη Βόρεια Ιρλανδία χάρη στα γκολ των Πράις και Τσαρλς, ενώ η Φινλανδία επικράτησε του Σαν Μαρίνο με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με δύο τέρματα του Σοΐρι, με τον Μπεράρντι να μειώνει στο φινάλε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αλβανία-Νησιά Φερόε 0-0

Τσεχία-Μολδαβία 3-0

Βόρεια Μακεδονία-Αγγλία 1-1

Βόρεια Ιρλανδία-Δανία 2-0

Σαν Μαρίνο-Φινλανδία 1-2

Σλοβενία-Καζακστάν 2-1

Ουκρανία-Ιταλία 0-0

Sports in

Το ιστορικό γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου

Είναι η πρώτη φορά που η Ολυμπιακή Φλόγα φεύγει από την Ελλάδα δια θαλάσσης - Προορισμός του είναι η Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024