
Φουρέιρα – Ρέμος μιλούν για την συνεργασία τους σε νυχτερινό κέντρο
«Δεν μπορούσα να είχα καλύτερο δίδυμο για φέτος».
Πρεμιέρα έκαναν το βράδυ του Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής και η εκρηκτική ποπ σταρ, ένωσαν της δυνάμεις τους και όπως φάνηκε από την ανταπόκριση του κοινού στην πρεμιέρα, ο συνδυασμός τους είναι μοναδικός.
Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα μιλούν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη συνεργασία τους στη νυχτερινή Αθήνα.
«Δεν μπορούσα να είχα καλύτερο δίδυμο για φέτος. Έχω εξαντλήσει την ενέργεια μου με το μωρό. Ο Αντώνης είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας καλλιτέχνης, τιμή μου, που με επέλεξε ξανά να συνεργαστούμε. Ο σύντροφός μου, Αλμπέρτο Μποτία δεν ήρθε στην πρεμιέρα γιατί έπρεπε να προσέχει το μωρό. Είναι ονειρικά με το μωρό μου, είναι οι πιο ωραίοι μήνες της ζωής μου», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα για την συνεργασία της με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και για το παιδί της.
«Εγώ είμαι ο superman και η Ελένη η wonder woman. Δεν δίνω συμβουλές στην Ελένη για το παιδί, δεν υπάρχει σχολή γονέα. Έχω κάνει πολλές κουμπαριές. Θα είμαι δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.
Θα γίνονταν… κουμπάροι;
«Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε πως, «δεν χρειάζεται μία κουμπαριά για να έχουμε μία βαθιά φίλια. Νιώθω ότι έχω οικογενειακή σχέση με τον Αντώνη. Κάθε φορά που συνυπάρχω με τον Αντώνη είναι ένα όνειρο και γίνεται η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου».
Δείτε το βίντεο
*Πηγή: NDP PHOTO
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (pic)
- Προστατευόμενο είδος ο Έλληνας τουρίστας – Μόνο το 10% των διανυκτερεύσεων από ημεδαπούς
- «Η Νταϊάνα θα ήταν συντετριμμένη»: Αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε Γουίλιαμ και Χάρι – «Τέσσερα χρόνια ξένοι»
- Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί των σεισμών του Ιουνίου
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- ΗΠΑ και Ιράν «δοκιμάζουν» τα όρια της κλιμάκωσης: Πλήγματα σε ιρανικές υποδομές και επιθέσεις σε βάσεις στον Κόλπο





