Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η μοναδική Ελένη Φουρέιρα ήταν η βασίλισσα της disco στο MadWalk 2018!

Η μοναδική Ελένη Φουρέιρα ήταν η βασίλισσα της disco στο MadWalk 2018!

To ποπ είδωλο, Ελένη Φουρέιρα αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

To 2018 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά της Ελένης Φουρέιρα! Πέρα από την επιτυχία της στη Eurovision, απέδειξε ότι μπορεί να γίνει η βασίλισσα της disco μουσικής, μέσα από την εμφάνισή της στο πιο fashionable event της χρονιάς, το MadWalk!

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, η οποία έλαβε χώρα στη Πορτογαλία, με το ιδιαίτερα δημοφιλές τραγούδι «Fuego» καταφέρνοντας να κατακτήσει τη δεύτερη θέση

Λαμπερό το show, λαμπερή και sexy η εμφάνισή της, τόσο με το αστραφτερό κουστούμι που φορούσε, όσο και με το εντυπωσιακό performance και χορευτικό της! Μάλιστα, η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν δίστασε να τραγουδήσει και στη γαλλική γλώσσα το γνωστό κομμάτι “Gigi In Paradisco”, της Dalida. Όπως πάντα, η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, ενώ η στιγμή που έβγαλε το λαμπερό σακάκι της για να μείνει με το sexy αποκαλυπτικό top, μας έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό!

Το μουσικό ταξίδι της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι το 2007 και από τότε έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, η οποία έλαβε χώρα στη Πορτογαλία, με το ιδιαίτερα δημοφιλές τραγούδι «Fuego» καταφέρνοντας να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.

Από τότε η Ελένη Φουρέιρα, η οποία πρόσφατα συμμετείχε και στην πρωτοποριακή σειρά Milky Way,  έχει αγαπηθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπροσθέτως, είχε συμμετάσχει και στο «Just the two of us», το τηλεοπτικό φιλανθρωπικό show του MEGA, στο οποίο κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη.

Δείτε το βίντεο

Και μην ξεχνάτε! Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων για το MadWalk 2023 by Three Cents έχει ήδη ξεκινήσει στο www.madwalk.gr

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024