Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πούτιν στην ψηφιακή σύνοδο G20 - Μετά από καιρό στο ίδιο «τραπέζι» με ηγέτες της Δύσης

Ο Πούτιν στην ψηφιακή σύνοδο G20 – Μετά από καιρό στο ίδιο «τραπέζι» με ηγέτες της Δύσης

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αναμένεται να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ενδέχεται να λάβει μέρος στην ψηφιακή σύνοδο κορυφής της G20 την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης, Πάβελ Ζαρούμπιν, στο Telegram.

Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι «μία εκδήλωση εδώ και πολύ καιρό», με την από κοινού παρουσία του Πούτιν και των ηγετών της Δύσης, όπως σημείωσε ο Ζαρούμπιν.

«Ο Ρώσος πρόεδρος και οι ηγέτες των δυτικών χωρών, για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μπορεί να συμμετάσχουν στην ίδια εκδήλωση. Η ψηφιακή σύνοδος κορυφής της G20 θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Και ο Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να λάβει μέρος σε αυτήν», αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 1».

Ο Πούτιν έχει πραγματοποιήσει ελάχιστα ταξίδια εκτός Ρωσίας, αφότου το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του

Η σύνοδος της G20 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στην Ινδία.

Δεν πήγε στις δύο τελευταίες συνόδους

Σημειώνεται ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν συμμετείχε στις δύο τελευταίες συνόδους κορυφής της G20 στην Ινδονησία και την Ινδία.

Οι συνομιλίες της Τετάρτης, που διοργανώθηκαν από τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι, έχουν ως στόχο «να προωθήσουν βασικά, επιλεγμένα αποτελέσματα – σημεία δράσης από τη σύνοδο κορυφής στο Νέο Δελχί», σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Μόντι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει πραγματοποιήσει ελάχιστα ταξίδια εκτός Ρωσίας, αφότου το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, κατηγορώντος τον για την παράνομη απέλαση παιδιών από την Ουκρανία.

Η G20 περιλαμβάνει 19 από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου, καθώς και την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αφρικανική Ένωση.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024