Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Σπαθοβούνι Κορινθίας για τον θάνατο του 22χρονου Γιάννη από τροχαίο, τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όταν το όχημα που επέβαινε μαζί με έναν ακόμα νεαρό, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη.
Τη ζωή του έχασε και ο συνοδηγός, ο οποίος διέμενε στο Λουτράκι.
Ο 22χρονος ήταν εποχικός Πυροσβέστης, με το σώμα να θρηνεί για τον χαμό ενός ακόμα νέου παιδιού, που βρισκόταν πάντα στο καθήκον.
«Σήμερα η οικογένεια μας θρηνεί άλλο ένα μέλος της. Καλό ταξίδι συνάδελφε Γιάννη…».
Η σελίδα των Εποχικών Πυροσβεστών έκανε ανάρτηση στο Facebook αποχαιρετώντας τον 22χρονο Γιάννη.
Δύο 22χρονοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και ανετράπη, στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος της Κινέτας, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Στο ίδιο όχημα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το korinthostv.gr, επέβαινε ακόμη ένα πρόσωπο, που γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.
Ο ένας εκ των δύο νεκρών 22χρονων ήταν ένας μάχιμος πυροσβέστης. Η είδηση του θανάτου του 22χρονου εποχικού πυροσβέστη από το Σπαθοβούνι Κορινθίας έχει βυθίσει στο πένθος τους συγγενείς, τους φίλους και τους συναδέλφους του.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου