Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερατσίνι: Στο τραπέζι διώξεις και στους πελάτες του 42χρονου κυβερνο-βασανιστή

Κερατσίνι: Στο τραπέζι διώξεις και στους πελάτες του 42χρονου κυβερνο-βασανιστή

Βασανισμοί και τιμοκατάλογοι της φρίκης. Είχαν προσφέρει 1.000 ευρώ στον 42χρονο για... ευθανασία ενός εκ των δύο θυμάτων.

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον youtuber ο οποίος κακοποιούσε και εκμεταλλευόταν άτομα με αναπηρία σε ζωντανή μετάδοση μέσα από το κανάλι του στην πλατφόρμα.

Σοκ προκαλούν τα όσα εφιαλτικά βίωναν τα θύματά του, ανάμεσα τους και μια κοπέλα 21 ετών με νοητική αναπηρία, η οποία έχει καταγραφεί να ερωτοτροπεί σε ζωντανή μετάδοση.

Οι «άρρωστοι» που παρακολουθούσαν online μάλιστα, έστελναν αμοιβές στον λογαριασμό ζητώντας της να κάνει ό,τι εκείνοι ήθελαν, με την κοπέλα να αναγκάζεται να ακολουθεί τις «εντολές» τους

Εκτός λοιπόν του 42χρονη βασανιστή αναμένεται να ασκηθούν διώξεις και στους συνδρομητές που πλήρωναν αδρά, ζητώντας την διαπόμπευση των θυμάτων.

Όπως σημειώνουν στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στον Ελεύθερο Τύπο, «πρόκειται για μια πρωτοφανής διεστραμμένη δραστηριότητα, που συναντάται σπάνια σε εμφανή ιστό και όχι σε κάποιο σε σκοτεινό δωμάτιο του διαδικτύου».

Το Dark Web

Ο 42χρονος φαίνεται να προωθούσε την… επιχείρηση του μέσω του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, ο youtuber φαίνεται να ξεκινούσε τη δράση του μέσω του «φανερού» διαδικτύου, με τις ζωντανές μεταδόσεις του ωστόσο να καταλήγουν σε ένα κανάλι με περισσότερους από 20.000 ελεύθερους συνδρομητές.

Τα live των βασανισμών και των εξευτελισμών, μεταδίδονταν εκτός από το YouTube και σε μια απαγορευμένη στην Ελλάδα πλατφόρμα ζωντανής ροής, η οποία έδινε την δυνατότητα online πληρωμών στους θεατές των μεταδόσεων.

Οι ακόλουθοι της αρρωστημένης δράσης, πλήρωναν διαφορετικά χρηματικά ποσά προκειμένου να δουν συγκεκριμένες δοκιμασίες, που συνήθως οδηγούσαν στον εξευτελισμό των δύο νεαρών αναπήρων.

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης

Ο 42χρονος φαίνεται να είχε αναρτήσει περισσότερα από 500 βίντεο, ενώ οι συνδρομητές τους ξεπερνούσαν τις 23.000, με τον συνολικό αριθμό των προβολών τους να αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια.

Ο καθένας από αυτούς πλήρωνε διαφορικά ποσά για να βλέπουν τα θύματα να εξευτελίζονται ή να βασανίζονται.

Ένας από τους διαδικτυακούς ακόλουθους έδωσε 30 ευρώ για ένα γιαούρτωμα, άλλος πλήρωσε 200 ευρώ για χτυπήματα με taser, ενώ ένας συνδρομητής φέρεται να προσέφερε 1.000 ευρώ για ευθανασία ενός εκ των δύο θυμάτων.

«Αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά»

«Πονάω» αναφωνούσε σε ένα από τα βίντεο της φρίκης η νεαρή κοπέλα, μην μπορώντας να αντέξει τους πόνους από τα χτυπήματα του 42χρονου.

«Πέσε στα γόνατα σα να προσκυνάς. Θέλουν να δουν, δεν γίνεται να μην θες. Αν δεν το κάνεις δεν παίρνεις λεφτά», της έλεγε ο βασανιστής της.

Σε ένα από τα άρρωστα αυτά βίντεο ο 42χρονος την εξαναγκάζει να ξυρίσει τα φρύδια της και το κεφάλι, σε ένα άλλο χτυπάει τα θύματα του με taser, ενώ σε κάποιο από τα live video θέλοντας να εξευτελίσει τον 25χρονο, βάζει το κεφάλι του μέσα σε λεκάνη τουαλέτας.

«Δώσ’ του, ρίξ’ του, μπράβο», φωνάζει σε ένα βίντεο ο 42χρονος που έχει βάλει τα δύο θύματα του να παλέψουν. Η νεαρή κοπέλα που ήταν ημίγυμνη ξέσπασε σε λυγμούς λίγο πριν την διακοπή της μετάδοσης, μετά από αλλεπάλληλα χτυπήματα.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024