Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τάμτα εξομολογείται: «Έχω κάνει λάθη ως γονιός»

Η Τάμτα εξομολογείται: «Έχω κάνει λάθη ως γονιός»

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την κόρη της.

Η Τάμτα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα MAD WALK όπου συμμετέχει λέγοντας πως συνδυάζουν τη μόδα και το τραγούδι και είναι ο φυσικός της χώρος. «Αγαπώ και τα δύο πολύ και με εκφράζουν», δήλωσε.

Η Τάμτα αναφέρθηκε στα καυστικά σχόλια που δέχεται η Δέσποινα Βανδή για τις στιλιστικές της επιλογές στην πίστα. «Πολλές φορές αναρωτιέμαι εάν η το ντύσιμο έχει ηλικία. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέπτη, λέω έτσι ντυνόμουν και πριν από 15 χρόνια. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και σε όποια ηλικία θέλεις. Άσε τους άλλους να λένε. Φυσικά μπορεί να φοράει ο καθένας ό,τι θέλει. Πολλές φορές έχω βάλει και εγώ ρούχα που έχουν σχολιαστεί. Και; Δεν έγινε κάτι. Το σώμα και τα κιλά μίας γυναίκας δεν μπορούν να την εμποδίσουν να φορέσει ό,τι εκείνη θέλει. Όταν κοιτάει στον καθρέπτη της και την ευχαριστεί και της αρέσει, αυτό πρέπει να κάνει».

«Δεν ήταν 100% επιλογής μου»

Σε σχέση με την Eurovision είπε πως η ομάδα που είχε πάει όταν εκπροσώπησε την Κύπρο, ήταν φανταστική. «Αν είχα την τύχη και τη χαρά να εκπροσωπήσω οποιαδήποτε χώρα, θα ήμουν πιο απαιτητική στα θέλω ‘’μου’’. Όταν πήγα με την Κύπρο, το κομμάτι και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν 100% επιλογής μου».

Αναφερόμενη στην τραπ μουσική είπε πως έγινε ότι είχε γίνει παλιότερα με την ποπ μουσική. «Στην τραπ υπάρχουν παιδιά που γράφουν φανταστικά κομμάτια, με ωραίους στίχους και είναι υπέροχοι καλλιτέχνες και αυτοί που δεν μας εκφράζουν. Δεν είμαι εναντίον κανενός είδους μουσικής».

Η τραγουδίστρια είπε πως θα ζήταγε συγγνώμη από την κόρη της γιατί ως γονιός έχει κάνει λάθη. «Όταν αντιλαμβάνεσαι και συζητάς τα λάθη που έχεις κάνει με το παιδί σου, τότε κάπως διορθώνονται. Όταν αισθάνομαι ότι οφείλω να πω συγγνώμη στην κόρη μου, το έχω κάνει με όλη μου την καρδιά».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024