
Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα – Το απολαυστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ
H Φίνος Φιλμ θέλησε να τιμήσει τον άνδρα κάνοντας ένα απολαυστικό βίντεο με κορυφαίες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου.
Η Φίνος Φιλμ, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Άνδρα που γιορτάζεται σήμερα 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου έφτιαξε ένα ιδιαίτερο βίντεο, με σκηνές από 32 ταινίες.
Στο βίντεο που αναρτήθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής, πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Βέγγος, ο Δημήτρης Χορν, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ο Κώστας Βουτσάς.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης, γράφει:
«Μια αγκαλιά στους άντρες που δεν φοβούνται να είναι εύθραυστοι, σε εκείνους που στηρίζουν γυναίκες στην ζωή τους, που είναι σύμμαχοι και φίλοι. Χρόνια πολλά! ❤️ Βλέπουμε σκηνές από 32 μοναδικές ταινίες της Φίνος Φιλμ».
Το βίντεο:
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας




