Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο Περού για μία royal απόδραση που ξεπερνά κάθε φαντασία

Στο Περού για μία royal απόδραση που ξεπερνά κάθε φαντασία

Βασιλική διαμονή, first class περιηγήσεις με το τρένο και κρουαζιέρες κατά μήκος του Αμαζονίου, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Αν παρομοιάζαμε με κάτι το Περού, θα λέγαμε πως είναι ο «θησαυρός» της Νότιας Αμερικής, ένας πλούσιος, πολυπολιτισμικός τόπος με ιστορία χιλιάδων ετών, με αιωνόβιες, ανόθευτες παραδόσεις, ο οποίος βρίσκεται σκαρφαλωμένος στους πρόποδες των Άνδεων.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους, άλλωστε, που το Περού αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη. Διότι καταφέρνει στις εκτάσεις του να συνδυάζει το βουνό με την καταπράσινη ζούγκλα και την έρημο με τον ωκεανό, να προσφέρει στον επισκέπτη αντιφατικές εικόνες ακραίας ομορφιάς, όπως το Βουνό του Ουράνιου Τόξου και τη λίμνη Τιτικάκα. Ναι, το Περού «κρύβει» μοναδικές, ακατέργαστες ομορφιές για travelers που δεν χορταίνουν να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν αχαρτογράφητα μονοπάτια.

Παρόλα αυτά, το Περού έχει και μία άλλη, λιγότερο άγρια αλλά εξίσου γοητευτική και πιο luxury πλευρά, την οποία λίγοι και τυχεροί έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν. Και αν έχεις εξασφαλίσει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για τα επόμενα δέκα χρόνια, σημαίνει πως είσαι ένας από αυτούς, αφού τίποτα δεν σε σταματά από το να κλείσεις εισιτήρια και να ετοιμάσεις βαλίτσες για Λίμα! Όσο για το πώς θα περάσεις τις ημέρες σου, στο κείμενο που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει τις προτάσεις που θα σε πείσουν να «απογειωθείς» για Νότια Αμερική.

Ζήσε μία αξέχαστη, royal εμπειρία διαμονής σε ένα παλάτι

Στο Περού δεν θα συναντήσεις πολλά παλάτια ή κάστρα, μόνο εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους οι οποίοι αποτελούν οχυρώσεις και φρούρια πολιτισμών του παρελθόντος, των Ίνκας και των Νάζκα. Ωστόσο, μπορείς να διαμείνεις σε ένα από ελάχιστα παλάτια που διαθέτει, δίνοντας μία πιο αυθεντική, royal «πινελιά» στο ταξίδι σου. Για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις take over σε ένα μεσαιωνικό παλάτι που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Τιτικάκα, προσφέροντάς σου 24/7 υπηρεσία room service, μία εκπληκτική, breathtaking θέα αλλά και τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τα κοντινά νησιά, Taquille και Uros, χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό σκάφος. Εναλλακτικά, μία από τις ευρύχωρες, παραμυθένιες σουίτες του Libertador Palacio del Inka, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Cusco, συγκεκριμένα σε ένα αρχοντικό 500 ετών, είναι μία εξαιρετική επιλογή που σου δίνει πρόσβαση και στο πολυτελές spa του καταλύματος.

Επιβιβάσου σε ένα τρένο και ζήσε μία first class περιήγηση

Ένα ταξίδι στο Περού επιβάλλει μία περιήγηση στο Μάτσου Πίτσου, δηλαδή στην πανάρχαια, ιερή πόλη των Ίνκας, μία περιοχή με έντονη, πυκνή βλάστηση, η οποία αγκαλιάζει έναν εμβληματικό τόπο λατρείας, τον θρυλικό Ναό του Ήλιου. Βέβαια, αν θέλεις να απολαύσεις όντως την περιήγησή σου στο Μάτσου Πίτσου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να επιβιβαστείς στο «Τhe Private», δηλαδή το αριστοκρατικό βαγόνι του Inca Rail το οποίο θα σε οδηγήσει από την περιοχή Cusco στην «καρδιά» των Άνδεων, αναβαθμίζοντας την περιήγησή σου χάρη στους αναπαυτικούς χώρους με τις εξωτερικές βεράντες, την απόλυτη ιδιωτικότητα που προσφέρει σε εσένα και την παρέα σου, στο gourmet γεύμα από εκλεκτές πρώτες ύλες των Άνδεων, από τοπικά κρασιά και αυθεντικό pisco sour, που υπόσχονται να κάνουν πιο απολαυστική και άνετη τη διαδρομή σου.

Ανακάλυψε τα «μυστικά» του Αμαζόνιου εν πλω και prive

Αφού ολοκληρώσεις τη βόλτα σου στο Μάτσου Πίτσου, λοιπόν, σειρά έχει ο Αμαζόνιος. Για να μην μείνεις μόνο στην επιφάνεια όμως, για να βιώσεις και να θαυμάσεις την πανδαισία που κρύβει από κοντά αυτό το απέραντο τροπικό δάσος, προτίμησε για την εξερεύνησή σου ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, μία εν πλω διαμονή απαράμιλλης άνεσης στην «καρδιά» της ζούγκλας. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως καθώς θα διασχίζεις τον Αμαζόνιο, θαυμάζοντας τα επιβλητικά, καταπράσινα τοπία του, θα έχεις τη δυνατότητα να τα γνωρίσεις από πολύ κοντά και μάλιστα υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου φυσιοδίφη. Μάλιστα, έπειτα από την εξερεύνησή σου στα ενδότερα της ζούγκλας, μπορείς να επισκεφθείς το spa του κρουαζιερόπλοιου για να χαλαρώσεις στα έμπειρα χέρια ενός θεραπευτή, να αξιοποιήσεις το τζακούζι ή απλώς, να απολαύσεις παραδοσιακά πιάτα της περουβιανής κουζίνας, πιάτα με την υπογραφή του καταξιωμένου σεφ Pedro Miguel Schiaffino, σε ένα outdoor δείπνο στο κατάστρωμα του κρουαζιερόπλοιου.

Οι travel προτάσεις που συγκεντρώσαμε παραπάνω είναι ενδεικτικές και σκοπό έχουν να σε παρακινήσουν να κλείσεις asap εισιτήρια για Περού, για ένα μοναδικό ταξίδι ζωής, το οποίο θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου!​ Έτσι και αλλιώς, φτάνοντας στο Περού με 10.000 ευρώ στον λογαριασμό σου, ένα ποσό που θα λαμβάνεις κάθε μήνα για τα επόμενα δέκα χρόνια, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα θέλεις να τολμήσεις, να γευτείς και να ζήσεις το Περού όπως ένας royal. Γιατί όχι, λοιπόν;

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024