Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Ολυμπία: Υπεύθυνη για τον χωρισμό του Τόμας Στρέικερ; - Τον «έδιωξε» απ'το σπίτι η γυναίκα του

Μαρία Ολυμπία: Υπεύθυνη για τον χωρισμό του Τόμας Στρέικερ; – Τον «έδιωξε» απ’το σπίτι η γυναίκα του

Ψυχολογικά και συναισθηματικά «συντετριμμένη» η Νταβίνα, αποκαλύπτουν κοινοί τους φίλοι - Οι φωτογραφίες που έφεραν τα πάνω-κάτω

Για τους… λάθος λόγους αυτή τη φορά απασχολεί τη δημοσιότητα η Μαρία Ολυμπία, καθώς φαίνεται να είναι η αιτία του χωρισμού του διάσημου σεφ Τόμας Στρέικερ με τη σύζυγό του.

Tον «πέταξε» έξω από το σπίτι

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της Daily Mail, αναφέρεται πως η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου είναι η «πέτρα του σκανδάλου» για τον γάμο του Τόμας Στρέικερ, καθώς η σύζυγός του Νταβίνα Πόουναλ τον πέταξε έξω από το σπίτι, μόλις ο πληροφορήθηκε για το ερωτικό ειδύλλιο του άνδρα της με την πριγκίπισσα Μαρία της Ελλάδας.


Η εφημερίδα επικαλείται για τις πληροφορίες φίλους του Στρέικερ και της συζύγου του, οι οποίοι δήλωσαν ότι η Νταβίνα ήταν συναισθηματικά και ψυχολογικά «συντετριμμένη» όταν έμαθε για την απιστία του συζύγου της τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο πρώην και ο νυν της πριγκίπισσας Μαρίας της Ελλάδος

Τόμας Στρέικερ και Μαρία Ολυμπία εθεάθησαν μαζί λίγες ημέρες αφότου ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας της Ελλάδας, ο Πέρεγκριν Πίρσον, φωτογραφήθηκε να φιλιέται με την πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Σόφι Τέρνερ, στο Παρίσι.

Κοινοί τους φίλοι αποκάλυψαν την παράνομη σχέση στην Νταβίνα

«Αυτή δεν είναι απλά μια ιστορία για ένα ειδύλλιο μιας «πληγωμένης πριγκίπισσας». Υπάρχουν τρεις ακόμα άνθρωποι που είναι καταρρακωμένοι – η σύζυγος και οι δύο κόρες του», ανέφερε φίλος του πρώην ζευγαριού στην Daily Mail. «Πολλοί άνθρωποι ήξεραν τι συνέβαινε και ζητούσαν από τον Τόμας να το πει στην Νταβίνα, αλλά προφανώς δεν το έκανε, οπότε το έκαναν εκείνοι. Όπως ήταν αναμενόμενο του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, το οποίο είχαν αγοράσει σχετικά πρόσφατα και το έφτιαχναν», αναφέρουν επίσης τα δημοσιεύματα.


Μάλιστα, σημείωσαν ότι όλα αυτά συνέβησαν προτού δημοσιευθούν οι φωτογραφίες του Τόμας μαζί με την Μαρία Ολυμπία. Από την άλλη πλευρά, φίλοι της πριγκίπισσας υποστηρίζουν ότι εκείνη πίστευε ότι ο γάμος τους είχε τελειώσει, πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε σχέση ανάμεσά τους.

Σημειώνεται ότι ο Στρέικερ και η Νταβίνα Πόουναλ έχουν δύο κόρες 4 και 2 ετών.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024