Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όταν η εγγονή του, Μαρία Ολυμπία, δήλωνε «πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο»

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όταν η εγγονή του, Μαρία Ολυμπία, δήλωνε «πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο»

Τι την συμβούλευε ο παππούς της;

Η Μαρία Ολυμπία είναι ένα από τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, που πέθανε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, σε ηλικία 83 ετών. Συγκεκριμένα, η 26χρονη είναι κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ και έχει άλλα τέσσερα αδέρφια.

Ζει στο Λονδίνο, έχει πτυχίο από το πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης και δραστηριοποιείται στον χώρο του modeling. Στα social media η νεαρή συστήνεται ως «Olympia of Greece», δηλώνοντας και με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για την Ελλάδα.

«Είμαι μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας. Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να κυκλοφορώ με μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής», είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στην Telegraph.

Η Μαρία Ολυμπία ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling το 2017, σε ηλικία 21 ετών, όπου και πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ για έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως. Έκτοτε έχει περπατήσει πολλές φορές σε catwalks, έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες και έχει φωτογραφηθεί για κορυφαία περιοδικά.

Επίσης, η ίδια έχει τη δική της σειρά παπουτσιών με το όνομά της, η οποία περιλαμβάνει σανδάλια, μπαλαρίνες και sneakers.

Η προσωπική ζωή και η εξομολόγηση για τον παππού της

Η Μαρία Ολυμπία αποφεύγει να δημοσιοποιεί φωτογραφίες από τις προσωπικές στιγμές και από τη σχέση της με τον Βρετανό Περεγκρίν Πίρσον. Προτιμά να κάνει αναρτήσεις με στιγμιότυπα από τις φωτογραφίσεις της αλλά και από τα ταξίδια της.

Στην ίδια συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στην Telegraph, είχε αναφερθεί και στον παππού της, τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. Όπως είχε εξομολογηθεί, η Μαρία Ολυμπία, ο μονάρχης είχε περάσει μία μεγάλη περίοδο θλίψης όταν το 1974 καταργήθηκε και επισήμως η μοναρχία στην Ελλάδα με το δημοψήφισμα.

«Ο παππούς μου πάντα μου έλεγε: “Πρέπει να συνεχίσεις”, “ποτέ μη βαριέσαι”, “κάνε περισσότερα”», είχε δηλώσει επίσης η νεαρή.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024