Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Μου τραβάει το χαλάκι ο ίδιος μου ο εαυτός»
Η γνωστή ηθοποιός σε μια συνέντευξη εξομόλογηση.
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όταν συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24 με αφορμή την παράσταση «Σεβάς Χανούμ» στο θέατρο Σημείο.
Ο αντισυμβατικός χαρακτήρας και οι δυσκολίες
Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην πιο αντισυμβατική πλευρά του χαρακτήρα της καθώς και τις μάχες με τα σκοτάδια της κατά καιρούς.
Ειδικότερα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το αντισυμβατικό, που κρύβω μέσα μου, είναι ότι δεν ξέρω τίποτα. Δεν είμαι όμως ακριβώς μετέωρη. Εκεί που πάω να βρω νόημα, σκοπό και στόχο… κάπως σαν να μου τραβάει το χαλάκι ο ίδιος μου εαυτός και λέω «όχι, δεν είναι αυτό». Είναι ίσως τα σκοτάδια μου που με παίρνουν και αρχίζει αυτή η ματαιότητα».
«Και «δεν ξέρω» και «ποιος ο λόγος», «δεν βλέπεις τι γίνεται», «που να πας». Και με το επόμενο, μπορώ να πω ότι «θα φτάσω στον ουρανό», «ο κόσμος όλος είναι δικός μου», «είμαι πολύ δυνατή», «φέτος είμαι στο θέατρο, σκίζω» και τα λοιπά. Είναι φορές που ξυπνάω όμως και είμαι μόνη, έρημη, απένταρη»΄.
Στο συναισθηματικό ασανσέρ της ημέρας
«Αναρωτιέμαι και γω η ίδια πολλές φορές για τι συμβαίνει αυτό. Γιατί δεν ισχύει μόνο με τα επαγγελματικά μου, όλη η προσωπικότητα μου είναι έτσι. Για να μη βάλω στο παιχνίδι και το συναισθηματικό ασανσέρ της ημέρας, το οποίο ξέρει ο περίγυρος μου. Σαν να έχω ένα μαμούνι το οποίο κάθε φορά ελέγχει τα πάντα και συνήθως, όταν ελέγχεις και επικρίνεις τον εαυτό σου, δεν σε βρίσκεις αρκετό ενώ άλλες φορές αδειάζω από χαρά» συμπλήρωσε, επίσης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
- Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ότι «θα είναι πάντα μέλος της βασιλικής οικογένειας»
- Βενεζουέλα και Κολομβία ανακοινώνουν στρατιωτική συνεργασία ενάντια στις «μαφίες»
- Η G7 ανησυχεί για τη σημαντική ενίσχυση των πυρηνικών οπλοστασίων της Κίνας και της Ρωσίας
- Η Google θα επενδύσει 40 δισ. δολάρια στην εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης Anthropic
- Λευκός Οίκος: Χωρίς τον όρο «γενοκτονία» η ανακοίνωση για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων
- Γάζα: Νέες σφαγές, ακόμα και παιδιών, από τις ισραηλινές δυνάμεις – Σκότωσαν μητέρα με 2 παιδιά της

