Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός, όπως ακριβώς και το σπίτι μας

Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός, όπως ακριβώς και το σπίτι μας

Η ασφάλεια σπιτιού είναι κάτι που το αμελούν οι περισσότεροι αλλά ήρθε ο καιρός να το δούμε πιο υπεύθυνα με τη βοήθεια των ειδικών

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου» είναι το όνειρο του κάθε ανθρώπου να αποκτήσει, αν δεν έχει την τύχη να κληρονομήσει, ένα δικό του. Και μπορεί τα τελευταία χρόνια με τον ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες να γκρινιάζουν (λογικό) αλλά οι ειδήσεις από αυτό το μέτωπο είναι ευχάριστες. Μπορεί η ασφάλιση σπιτιού για φυσικές καταστροφές να μην είναι υποχρεωτική αλλά για όσους την επιλέξουν θα έχουν μείωση 10% στον ΕΝΦΙΑ από το 2024. Για περισσότερες πληροφορίες όμως καλό είναι απευθυνθείτε σε έναν ειδικό όπως είναι ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος. Γιατί το θέμα με την ασφάλεια σπιτιού είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια μία ελάφρυνση ενός φόρου!

Η κατοικία είναι ο ναός της οικογένειας όπως χαρακτηριστικά είχε πει ο Γαλλοελβετός αρχιτέκτονας  Le Corbusier. Σε αυτό μάλλον συμφωνούμε όλοι, ειδικά σε μία χώρα με ποσοστό ιδιοκατοίκησης, βάσει των τελευταίων επίσημων στοιχείων της της Eurostat, 72,8% (2022). Ένα ποσοστό που έχει πέσει τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά που δείχνει ότι οι Έλληνες έχουν ανάγκη να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι σε αυτόν τον προσωπικό χώρο, που πρέπει να μπορεί να σε προστατεύει και να τον προστατεύεις αντίστοιχα. Γιατί στην τελική είναι η βάση σου και έχεις δουλέψει πολύ για αυτόν.

Οπότε θα μου πεις, ωραία και τι κάνουμε; Όπως μοναδικά ζούμε στο μικρό μας βασίλειο, γεμίζοντας στιγμές και αναμνήσεις, έτσι μοναδικά σχεδιάζουμε και την ασφάλεια σπιτιού.  Σε αυτήν την διαδρομή που επιθυμούμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο,  θα πάμε στην Generali.

Ασφάλεια σπιτιού Home On

Η μεγάλη αυτή ασφαλιστική εταιρεία έχει φροντίσει με καλύψεις για το σύνολο της ζωής και της δραστηριότητάς μας. Στο σημείο αυτό θα δώσουμε προσοχή στην ασφάλεια σπιτιού, γιατί εκεί έχει εισέλθει για τα καλά ο νέος εργασιακός & σχολικός χρόνος και τώρα που θα αρχίσουν τα κρύα, θα γίνει πάλι το αγαπημένο μας στέκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας Home On αφορά τόσο την κύρια κατοικία όσο και το εξοχικό μας, ενώ ενδιαφέρει τόσο τους ιδιοκτήτες όσο και τους ενοικιαστές! Πώς γίνεται αυτό; Αυτό γίνεται γιατί μπορείς να προστατεύσεις πέρα από το κτήριο και το περιεχόμενό του.

Οπότε, τι έχουμε; Φροντίζουμε, με τη βοήθεια πάντα των ειδικών, την ασφάλεια σπιτιού με ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα έναντι κάθε κινδύνου, σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή (extra bonus για νέα συμβόλαια ετήσιας διάρκειας που θα πραγματαποιηθούν έως τέλη του 2023; Έκπτωση έως 20% στα ασφάλιστρα). Μάλιστα, πέρα από τις βασικές καλύψεις υπάρχουν και προαιρετικές όπως και εναλλακτικά όρια ευθύνης για να δημιουργήσουμε εμείς ένα πρόγραμμα μοναδικό, όπως είναι οι ανάγκες μας, όπως είμαστε εμείς!

Για να σας βάλω λίγο στο κλίμα της Generali, όταν λέμε βασικές καλύψεις εννοούμε φυσικά φαινόμενα όπως είναι η πλημμύρα, η θύελλα, η καταιγίδα, το χιόνι, ο παγετός και το χαλάζι. Επίσης, καλυπτόμαστε σε περίπτωση πυρκαγιάς, βραχυκυκλώματος, διαρροής και θραύση σωληνώσεων, κλοπής και ληστείας, κακόβουλων ενεργειών, πτώσης οποιοδήποτε πράγματος που θα προκαλέσει ζημιά στο σπίτι (μέχρι και… αεροπλάνου), αλλοίωσης τροφίμων, πρόσθετων δαπανών μετά από ζημιά, μελετών και έκδοσης αδειών και η λίστα συνεχίζει. Στις βασικές καλύψεις υπάρχει ακόμα και η δόση του στεγαστικού δανείου όπως και η απώλεια ενοικίων λόγω αποζημιωτέας ζημιάς ή ολικής καταστροφής.

Και θα αναρωτηθείτε τι μένει για τις προαιρετικές καλύψεις στο Home On;

Εκεί θα βρείτε πέρα από τον σεισμό και την κατολίσθηση, σε περίπτωση ληστείας κάλυψη για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας όπως και για απώλεια χρημάτων, κάλυψη για κοσμήματα, μέχρι και κάλυψη εξόδων ψυχολόγου και διακοσμητή, για να γίνουν πάλι όπως πριν, μετά από μία ζημιά. Η αλήθεια είναι ότι μετά από τη θέα του σπιτιού σου που έχει βανδαλιστεί, έναν ψυχολόγο τον χρειάζεσαι…

Σε αυτές τις επιπλέον καλύψεις θα βρείτε και τα Φωτοβολταϊκά που λόγω πράσινης ανάπτυξης έχουν την τιμητική τους. Σκεφτείτε ότι καλύπτουν τόσο το σύστημα αυτό καθεαυτό, όσο και την απώλεια εισοδήματος λόγω διακοπής παροχής ενέργειας από το φωτοβολταϊκό.

Για να ολοκληρωθεί το πακέτο δεν θα μπορούσε να λείπει από την ασφάλεια σπιτιού και η Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. Πολλοί το ακούν, λίγοι το καταλαβαίνουν. Η ασφάλεια αυτή μας καλύπτει αν από αμέλεια ή δική μας παράλειψη, προκαλέσαμε υλική ζημιά ή σωματική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο. Επιπλέον, μας καλύπτει για υλικές ζημιές που θα προκληθούν σε ακίνητα τρίτων ή σε τρίτα πρόσωπα από ζημιά που καλύπτεται από το ασφαλιστήριο. Κατανοητό; Μάθε περισσότερα εδώ!

Η Generali όμως πέρα από τα μοναδικά της προγράμματα, είναι οι άνθρωποί της, που βρίσκονται δίπλα σου όταν τους έχεις ανάγκη. Η εταιρεία έχει περισσότερους από 3.500 συμβούλους για αξιόπιστη και προσωπική εξυπηρέτηση, με συνεχή συμβουλευτική και καινοτόμες λύσεις ειδικά για εσένα. Γιατί όπως είπαμε και παραπάνω, είσαι μοναδικός!

Με το Home On επίσης έχεις άμεση τεχνική υποστήριξη όλο το 24ώρο για κάθε πιθανή ζημιά στο σπίτι όπως και ψηφιακή εξυπηρέτηση για γρήγορη ανταπόκριση ό,τι κι αν συμβεί.

Η ασφάλεια σπιτιού στα χέρια των ειδικών θα σου λύσει τα δικά σου χέρια και θα μπορείς να απολαύσεις τη ζωή όπως σου αξίζει. Όπως λένε και στην Generali και το επικροτούμε δεόντως «ο καθένας από εσάς είναι μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός».  Μια μεγάλη αλήθεια για όλους εμάς και τον καθένα ξεχωριστά που ζει, γελάει, στεναχωριέται, διασκεδάζει, χαλαρώνει και απολαμβάνει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Οπότε, ως ξεχωριστοί άνθρωποι, θέλουμε ξεχωριστή αντιμετώπιση. Όπως είπαμε άλλωστε στην αρχή, είμαστε οι βασιλιάδες στο προσωπικό μας καταφύγιο και αυτό ως κάστρο πρέπει να είναι εκεί γερό για εμάς, ώστε να μας κάνει την καθημερινότητά πιο εύκολη και χαλαρή.

Οπότε, η ασφάλεια σπιτιού είναι κάτι που πρέπει να το δούμε πιο ολοκληρωμένα και με συνέπεια ως προς τις ανάγκες της δικές μας και της οικογένειάς μας.

Κλείνοντας, μην ξεχάσω να σου πω για τα προνόμια της Generali, που σε επιβραβεύει αν κάνεις χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, αν τηρείς πρόσθετα μέτρα προστασίας στο χώρου σο, αν επιλέξεις την ετήσια εφάπαξ καταβολή των ασφαλίστρων σου και τέλος αν διατηρείς κι άλλα ασφαλιστήρια. Δεν σου έφτασαν όλα αυτά, θέλεις και άλλα;

Ρώτησε σήμερα ένα από τους ασφαλιστικούς συμβούλους της Generali για την έκπτωση έως 20% για όλα τα νέα ασφαλιστήρια κατοικίας που θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του 2023 και βγες ακόμη πιο κερδισμένος!

Μάθε περισσότερα εδώ!

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024