Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Μπακογιώργου: Επιμένει ο πατέρας της - «Λέει ψέματα η αδελφή της»

Φαίη Μπακογιώργου: Επιμένει ο πατέρας της – «Λέει ψέματα η αδελφή της»

Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου επιμένει ότι η αδελφή της «πήρε πάνω της» το φόνο για να καλύψει άλλον ένοχο.

Για «σκηνοθετημένη ομολογία» από τη μικρότερη αδελφή της Φαίης Μπακογιώργου για τη δολοφονία της, κάνει λόγο ο πατέρας της μητέρας τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη με μια κουβέρτα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, ήταν εκείνος που κατήγγειλε πρώτος τη δολοφονία της κόρης του, όμως επιμένει ότι η αδελφή της «πήρε πάνω της» το φόνο για να καλύψει άλλον ένοχο.

«Εγώ πιστεύω ότι λέει ψέματα», λέει ο πατέρας της Φαίης, που σημειώνει ότι υπάρχουν κενά, αντιφάσεις, και αοριστίες στα όσα λέει η 23χρονη σήμερα αδελφή της Φαίης στην ομολογία της.

«Δεν πιστεύω ότι τον φόνο τον έχει κάνει η αδελφή. Έχω εύλογες αμφιβολίες. Γιατί δεν το είπε στο Ανθρωποκτονιών; Έχουμε να κάνουμε με μια μεθόδευση, να το πάρει η κόρη πάνω της», ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής, Χάρης Βεραμόν.

«Και στη ζωή να ήταν, πάλι θα την σκότωνα»

Η ίδια πάντως επιμένει πως εκείνη το έκανε χωρίς συνεργούς και πως αν την είχε μπροστά της, πάλι το ίδιο θα έκανε.

Αδελφή Φαίης: Την έριξα ανάσκελα και της πάτησα το λαιμό στο λάρυγγα, φορούσα και παπούτσια. Δε θυμάμαι τι παπούτσια φορούσα. Αρκετή ώρα την πατούσα με όλη μου τη δύναμη, μέχρι να σταματήσει να κάνει τα περίεργά της, ήμουν εν βρασμώ ψυχής.

Ανακρίτρια: Από την ιατροδικαστική, στο σημείο του λαιμού δεν υπήρχε ούτε κάκωση, ούτε κάταγμα. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;

Αδελφή Φαίης: Εγώ την σκότωσα, δεν υπήρχε κανένας άλλος το σπίτι. Δε γνωρίζω γιατί δε φαίνεται στην ιατροδικαστική. Εγώ μέχρι τελευταία στιγμή την πάταγα με όλη μου τη δύναμη και όλο μου το βάρος. Εγώ τη μετέφερα εκεί και δεν το μετανιώνω. Και στη ζωή να ήταν, πάλι θα την σκότωνα.

Η ομολογία της ανατριχιαστική, με αρκετά σημεία της περιγραφής της να προκαλούν ερωτηματικά, όπως για παράδειγμα πώς ένα 20χρονο κορίτσι κατάφερε μόνο του να βγάλει ένα πτώμα από διαμέρισμα πρώτου ορόφου, να το μετέφερε σε ένα καροτσάκι μωρού χωρίς να τη δει κάποιος και να το πετάξει 500 και πλέον μέτρα μακριά από το σπίτι.

«Δε θα μπορούσε να το κάνει μόνη της σε καμία των περιπτώσεων γιατί όταν κάποιος πεθαίνει έχει το διπλάσιο βάρος. Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήθηκε κάποιο όχημα], ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής.

«Παίρνω το καρότσι του παιδιού μου, δεν θυμάμαι τι χρώμα είχε. Την έβαλα στο καρότσι, σαν να κάθεται, πήρα μια κουβέρτα, την σκέπασα και μετά σιγά-σιγά ανοίγω την πόρτα. Κατέβηκα με το ασανσέρ, βγαίνω έξω και τρέχω με το καρότσι μην με δει κανείς. Δεν μπορώ να προσδιορίσω πόση ώρα έτρεξα. Την άφησα σε ένα σημείο, μέσα την ταραχή μου δεν θυμάμαι καθόλου το χώρο. Δε θυμάμαι να την είχα τυλίξει γύρω – γύρω με την κουβέρτα», πρόσθεσε η αδελφή της Φαίης.

«Εγώ την σκότωσα, δεν υπήρχε κανένας άλλος το σπίτι» είπε η αδελφή της άτυχης Φαίης, ωστόσο ο πατέρας τους πιστεύει ότι η απολογία της ήταν σκηνοθετημένη

«Μας το είχε πει το καλοκαίρι πως εκείνη τη σκότωσε αλλά δεν την πιστέψαμε» ισχυρίστηκε η σπιτονοικοκυρά στην απολογία της.

Τι είπε η σπιτονοικοκυρά

«Στα κρατητήρια, έμαθα ποιος σκότωσε το παιδί. Τον Ιούλιο του 2022 είπε πρώτη φορά η Κ., όταν ήμουν με τη μαμά της κι άλλους δύο σε ένα καφέ απέναντι απ’ το δικαστήρια στην Ευελπίδων, ενώ ήταν όρθια μας είπε ‘Τι νομίζεις μωρή; Εγώ σου έφαγα την κόρη!’. Δεν την πιστέψαμε. Και τώρα που βρισκόμασταν στα κρατητήρια πιέστηκε γιατί δεν είχε ξαναβρεθεί εκεί και είπε στη μάνα της ότι αυτή σκότωσε την Φαίη. Μου είπε ότι αφού διαπληκτίστηκαν, μάλωσαν γιατί η Φαίη είχε συνευρεθεί με τον άνθρωπο που είχε σχέση η Κ».

«Έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο την σπιτονοικοκυρά που είναι πάρα πολύ χειριστική. Από την άλλη έχουμε να κάνουμε με μια αδελφή εργαλειοποιημένη πλήρως και από την άλλη έχουμε και μια μάνα που δεν είναι μάνα που είναι ένα μέσο κι αυτό που χρησιμοποιεί η σπιτονοικοκυρά που είναι ο εγκέφαλος», δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής.

Το… ένστικτο και η δήλωση εξαφάνισης

Παραμένει αξιοσημείωτο ωστόσο, το γεγονός ότι όλους αυτούς τους μήνες μέχρι και την εξιχνίαση της δολοφονίας ότι οι τρεις γυναίκες έδιναν την ίδια ακριβώς απάντηση σε όποιον ρωτούσε: «η Φαίη έφυγε από το σπίτι».

«Με πήρε η κόρη και μου λέει έφυγε από το σπίτι και της λέω θα ξαναγυρίσει», δήλωσε ο πατέρας της Φαίης.

Το ίδιο αποκρίθηκε και η μητέρα, ότι η Φαίη φεύγει συχνά από το σπίτι, μόνο που αυτή τη φορά κατά σατανική σύμπτωση, δήλωσε την εξαφάνιση της.

«Η Φαίη πολλές φορές έφευγε από το σπίτι αλλά ασυναίσθητα δήλωσα εξαφάνιση εκείνη την ημέρα» ανέφερε η μητέρα της Φαίης.

Ανακρίτρια: Αφού συνήθιζε να λείπει αρκετές μέρες γιατί εκείνη τη μέρα πήρατε την αστυνομία;

Μητέρα: Δεν ξέρω, ασυναίσθητα από ένστικτο. Την έβλεπα τον τελευταίο καιρό και η κατάσταση ήταν πολύ χάλια.

Είναι εντυπωσιακό πως μέχρι και η δικηγόρος που εκπροσωπεί τις τρεις κατηγορούμενες να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και να λέει πως δεν ξέρει πότε λένε αλήθεια και πότε ψέματα.

«Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που αντιμετωπίζω μια τέτοια κατάσταση. Να έχω να υπερασπιστώ τρεις ανθρώπους και να μην ξέρω πια είναι η αλήθεια. Γιατί αν δεν πεις την αλήθεια στον υπερασπιστή σου πώς αυτός ο άνθρωπος θα έχει μια πορεία;».

Εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι απίθανο να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο, πέραν των τριών ήδη προφυλακισμένων γυναικών, καθώς φέρεται να υπάρχουν μάρτυρες που εκείνο το βράδυ που άκουσαν και μια αντρική φωνή πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024