Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Γιανίκ Σίνερ στην πρεμιέρα του στο ATP Finals του Τορίνο και σήμερα (14/11, όχι πριν τις 15:30, στο Cosmote Sport 6), τίθεται αντιμέτωπος με τον Χόλγκερ Ρούνε, με σκοπό τη νίκη που θα τον διατηρήσει εντός τροχιάς πρόκρισης στα ημιτελικά του τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας γνώρισε την ήττα στον πρώτο του αγώνα από τον Ιταλό με 2-0 σετ και ο σημερινός του αντίπαλος, Ρούνε, ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην πρεμιέρα του.

Σημαντικό παιχνίδι για τον Στέφανο στο ATP Finals

Μοναδικός στόχος του Στέφανου, είναι η νίκη απέναντι στον 20χρονο Δανό, για να έχει ελπίδες, στην τελευταία αναμέτρηση των ομίλων που θα παίξει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, για πρόκριση.

Το… παρελθόν με τον Ρούνε

Ο Στέφανος (νούμερο 6 της κατάταξης) έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή κόντρα στον Τζόκοβιτς, σε σχέση με τον Ρούνε κόντρα στον Σίνερ στις επόμενες αναμετρήσεις τους, γι’ αυτό και σκοπός του είναι η σημερινή επικράτηση για να τον βάλει «από κάτω» στη βαθμολογία του ομίλου.

Στις δύο αναμετρήσεις που έχουν δώσει στο παρελθόν οι δύο τενίστες, νικητής είχε αναδειχθεί ο Ρούνε, με τον Δανό, νούμερο 8 της κατάταξης, να έχει την τελευταία του χρονικά νίκη κόντρα στον Στέφανο, στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης το 2022.