Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Με την ψυχή στο στόμα

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1: Με την ψυχή στο στόμα

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει μπόρεσε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1, με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο και πλησίασε στην κορυφή της Super League.

Ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα με τον Τορεχόν, όμως τα γκολ των Σαμάτα και Ζίβκοβιτς έφεραν την ανατροπή σε ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο, με το δεύτερο να μην έχει ρυθμό και φάσεις για καμία από τις δύο ομάδες.

Νίκη με «ζόρια» για τον Δικέφαλο του Βορρά

Προηγήθηκε ο Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά και είχε την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας ψηλά τον ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Τορεχόν στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ντουάρτε έκανε την σέντρα από δεξιά, με τον Αργεντινό να κάνει το σουτ, που μετά από  κόντρα στους αμυντικούς πέρασε από τον Κοτάρσκι για το 0-1.

Ανατροπή για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναπτύχθηκε υπέροχα στο 26ο λεπτό, με τον Κωνσταντέλια να γυρίζει με τακουνάκι μέσα στην περιοχή στον Σάστρε και τον Πορτογάλο να γυρίζει παράλληλα στον Σαμάτα, με τον Τανζανό να εκτελεί τον Καπίνο με υπέροχο τακουνάκι, για το 1-1.

Ο Σαμάτα πέτυχε και δεύτερο γκολ, μετά από ασίστ του Οζντόεφ στο 29ο λεπτό, με τον Ρώσο να ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ανατροπή πριν λήξει το ημίχρονο, με τον Ζίβκοβιτς να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά και να επιχειρεί μία σέντρα – σουτ που πέρασε πάνω από τον Καπίνο και κατέληξε στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Παναιτωλικού, για το 2-1 του «Δικεφάλου» στο 36’.

Στο 45+1’ ο Σοάρες μπήκε στην περιοχή, γύρισε την μπάλα στον Οζντόεφ, με τον Ρώσο να κάνει μία ντρίπλα, όμως στη συνέχεια βρήκε τους αμυντικούς των «Αγρινιωτών» μπροστά του και δεν μπόρεσε να εκτελέσει.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να διατηρείται με σχετική ευκολία μπροστά στο σκορ, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός όμως που απείλησε με τον Πέδρο και τον Πέρεθ την εστία του Κοτάρσκι.

Το τελικό 2-1 φέρνει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση και στο -2 από τον Παναθηναϊκό στους 23 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 6 βαθμούς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ (77′ Σβαμπ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (90′ Βιερϊνία), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (64′ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (77′ Μπράντον Τόμας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής (60′ Οικονόμου), Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας (46′ Μαυρίας), Ντουάρτε, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (73′ Ντίαζ), Τορεχόν, Σενγκέλια, Πέδρο (74′ Ξενιτίδης).

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024