Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» στον «αέρα» ο Θεοχάρης Ιωαννίδης - Τα λόγια που τον συγκίνησαν

«Λύγισε» στον «αέρα» ο Θεοχάρης Ιωαννίδης – Τα λόγια που τον συγκίνησαν

Ο θεοχάρης Ιωαννίδης θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου με το Night Out.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Το Night Out συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο MEGA, με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της εκπομπής να έρχεται την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 00:10.

Ο παρουσιαστής του Night Out Θεοχάρης Ιωαννίδης ευχαρίστησε την ομάδα της εκπομπής και ανέφερε πως πρόκειται για ένα passion project, το οποίο χαίρεται να το βλέπει να εξελίσσεται.

«Την έχω βρει πολύ με το Night Out, γιατί είναι μία κατάσταση που δεν είναι και πολύ σοβαρή, αλλά μέσα στην παιχνιδιάρικη διάθεσή της, έχει ένα σκοπό βασικό: να έρχονται άνθρωποι και να αισθάνονται άνετα μαζί μας και να περνάνε καλά», δήλωσε.

Όπως είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, οι συνθήκες της εκπομπής είναι τέτοιες που δεν δημιουργεί άβολες καταστάσεις στους καλεσμένους. Ακόμη αποκάλυψε τα… ψέματα που έλεγε στους καλεσμένους του, με τον ίδιο να τους λέει πως το γύρισμα θα διαρκέσει 4 ώρες και εν τέλει κρατούσε 10 ώρες.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι οι φίλοι του είναι πολύ σκληροί κριτές, ενώ ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ τηλεπερσόνα.

«Οι φίλοι μου μου λένε ότι κολώνω και έχουν δίκιο. Δυσκολεύομαι να φέρω τον άλλον σε δύσκολη θέση. Δεν αποφεύγω τις άβολες στιγμές», είπε.

«Πιστεύω στους ανθρώπους. Ένας άνθρωπος μπορεί να παρουσιάσει, ενώ κάποιος άλλος να δοκίμαζε κάτι άλλο καλύτερα. Ένας δημοσιογράφος εξυπηρετεί την ενημέρωση και αυτό είναι μεγάλη τέχνη. Το κατάλαβα μπαίνοντας στον χώρο», είπε.

«Ήταν ένα διαολάκι λατρεμένο»

Η μητέρα του Θεοχάρη Ιωαννίδη μίλησε αποκλειστικά στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και περιέγραψε τον γιο της ως ένα διαολάκι λατρεμένο και πολύ σκανδαλιάρη.

«Είχε τον τρόπο του να τον συγχωρήσεις και να τον λατρέψεις στο τέλος. Ήθελε να παίζει θέατρο, δραματοποιούσε όλα τα παραμύθια. Έφτιαχνε θεατράκια με τους φίλους και την αδερφή του με ιστορίες από τη ζωή του».

«Τον αγαπώ πολύ. Είναι ένα ευλογημένο παιδί και είμαι ευτυχισμένη που με διάλεξε για μανούλα του», κατέληξε η μητέρα του παρουσιαστή, ο οποίος συγκινήθηκε με τα λόγια της.

«Ήμουν ένα ατίθασο πλάσμα»

«Ήμουν απερίσκεπτος, ανίδεος. Έφυγα στα 15 μου από το σπίτι μου και πήγα μόνος στην Αμερική να τελειώσω το Λύκειο. Ήμουν ένα ατίθασο πλάσμα», αποκάλυψε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Όπως είπε ο ίδιος, όσο περνούν τα χρόνια απέχει από τα social media γιατί τον τρομάζουν, ενώ αποκάλυψε ότι έχει απατήσει κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε σχέση του.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024