Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «κομπιούτερ» έκανε… επανεκκίνηση

Το «κομπιούτερ» έκανε… επανεκκίνηση

Ήταν ένα μήνυμα «επιστροφής» από τον παίκτη του Ολυμπιακού κι ένα πολύ καλό νέο για τον Μπαρτζώκα

Η κούραση είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για κάθε αθλητή, σε όλα τα σπορ. Κανείς δεν είναι σε θέση να παίζει στο… κόκκινο καθ’ όλη την διάρκεια μιας σεζόν.

Κι αυτό ισχύει ακόμα και για τα «ρομπότ». Ναι, είναι γεγονός πως ο Τόμας Γουόκαπ δεν ήταν στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού αυτός που είχαν συνηθίσει οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων».

Κουράζονται όμως και οι υπεραθλητές (γιατί ένας τέτοιος είναι ο Τόμας) αλλά οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον καθένα πώς ν’ αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υπερφόρτωσης.

Και η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Γουόκαπ στο παιχνίδι με τον Προμηθέα ήταν ένα καλό νέο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ήταν ένα μήνυμα «επιστροφής», μια ένδειξη… επανεκκίνησης από το «κομπιούτερ» του Ολυμπιακού κι αυτό ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή των πειραιωτών.

Το είπε ξεκάθαρα άλλωστε ο Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ ότι δεν έχει καμιά αμφιβολία για τον παίκτη του και ότι ο Γουόκαπ θα γυρίσει σύντομα σε υψηλά στάνταρντς απόδοσης.

Και η αλήθεια είναι ότι είχε μεγάλη ανάγκη μια τέτοια εμφάνιση ο άσος του Ολυμπιακού, γιατί πολύ απλά κάθε παίκτης θέλει την ψυχολογική «ένεση» όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Το αν ο Γουόκαπ θα είναι ο παίκτης της περσινής περιόδου και στο παιχνίδι με την Μακάμπι δεν μπορεί να το απαντήσει κάποιος με σιγουριά.

Ότι όμως θα τον βοηθήσουν οι ανάσες ξεκούρασης για να έχει πιο «καθαρό» μυαλό αυτό είναι δεδομένο. Χρειάζονται αυτές οι «ανάσες» ώστε ο παίκτης – κλειδί για την ομάδα του λιμανιού να γυρίσει στις γνωστές επιδόσεις.

Ο Γουόκαπ ξέρει πολύ καλά την εμπιστοσύνη που του έχουν όλοι στην ομάδα με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή του Ολυμπιακού. Κι αυτή η εμπιστοσύνη έχει σφυρηλατήσει και μια μοναδική σχέση ανάμεσα στον παίκτη και τον σύλλογο.

Ο Τόμας είχε δύο πράγματα ανάγκη αυτή την περίοδο. «Ανάσες» κι ένα ξέσπασμα. Έγιναν και τα δύο και αυτό είναι ένα κέρδος για τους ερυθρόλευκους.

Όσο για τη συνέχεια; Το παιχνίδι με την Μακάμπι στο Βελιγράδι είναι δύσκολο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πειραιώτες πολλά. Κανείς όμως δεν πρέπει να ξεχνά ότι αυτή η ομάδα ξέρει να λυγίζει και τα προβλήματα.

Και το έχει κάνει τόσες πολλές φορές.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024