Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κερδισμένοι και οι δύο

Κερδισμένοι και οι δύο

Ομάδες και φίλαθλοι ταξιδεύουν όσο και πιο συχνά μαζί στο ίδιο αεροπλάνο.

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ήρθε κόντρα στην Αλμπα στο Βερολίνο, στην πόλη όπου οι Πράσινοι θέλουν να επιστρέψουν τον ερχόμενο Μάϊο στο φάιναλ φορ.Στην κορυφαία γιορτή του μπάσκετ που ελπίζουν να δώσουν και πάλι το παρών μετά από 14 χρόνια !

Στη γερμανική πόλη είχαν την υποστήριξη 2000 και πλέον φίλων τους που μετέτρεψαν την Ο2 arena σε μικρό…ΟΑΚΑ και έκαναν τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Πολλοί από τους φίλους του Παναθηναϊκού ήταν κάτοικοι Γερμανίας (πάντα είναι δυνατό το ελληνικό στοιχείο στη συγκεκριμένη χώρα) ενώ πολλοί ταξίδεψαν απευθείας από τη Γαλλία όπου είχαν βρεθεί για την ποδοσφαιρική ομάδα για να την στηρίξουν στον αγώνα της με την Ρέν.

Παράλληλα ήταν και οι 120 τυχεροί φίλοι (και προνοητικοί παράλληλα καθώς είχαν κλείσει καιρό τη συμμετοχή τους) που συμμετείχαν στο πρόγραμμα που εγκαινιάζει εφέτος ο Παναθηναϊκός και επιτρέπει στους φιλάθλους τους να ταξιδεύουν μαζί με το τσάρτερ! Κάτι που πρώτος είχε εφαρμόσει ο Ολυμπιακός δειλά δειλά λίγο πριν τον κορωνοϊο και το ξεκίνησε μεθοδικά πλέον καθιερώνοντάς το από την περίοδο 2021-22 και εφέτος διανύει την τρίτη του χρονιά.

Μια έξυπνη κίνηση που κάνουν και ομάδες του εξωτερικού και έτσι είναι κερδισμένοι όλοι.

Και οι ομάδες που μπορούν πιο εύκολα πλέον να ναυλώνουν τσάρτερ αλλά και για τους τυχερούς φιλάθλους που προλαβαίνουν (ή έχουν και την οικονομική δυνατότητα) να κλείσουν θέση και απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό ταξίδι στο ίδιο αεροσκάφος με τα ινδάλματα τους.

Στην εποχή των συνεχόμενων αγώνων είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους παίκτες να ταξιδεύουν με τσάρτερ καθώς έχουν και μεγαλύτερη άνεση στο ταξίδι αλλά το κυριότερο κερδίζουν πολύτιμες ώρες ξεκούρασης επιστρέφοντας άμεσα ακόμα και από μακρινούς προορισμούς όπως για παράδειγμα είναι η Βιτόρια (έδρα της Μπασκόνια) της Ισπανίας, το Κάουνας στη Λιθουανία (έδρα της Ζαλγκίρις) ή όπως παλαιότερα ήταν οι πόλεις της Ρωσίας (Μόσχα, Αγία Πετρούπολη και Καζάν) όπου οι ομάδες είχαν πολυωρες αναμονές σε αεροδρόμια και τουλάχιστον έναν ενδιάμεσο προορισμό.

Όταν λοιπόν μια ομάδα κλείνει ένα τσάρτερ 170 θέσεων και χρησιμοποιεί μάξιμουμ τις 50 «πουλώντας» τις υπόλοιπες 120 μειώνει αισθητά το κόστος ενοικίασης και κάνει και τη δουλειά της ενώ παράλληλα κάνει και ευτυχισμένους τους φιλάθλους της που την ακολουθούν.

Οι Πράσινοι εγκαινίασαν το πρόγραμμα εφέτος τον Νοέμβριο σε Βαρκελώνη και Βερολίνο όπου όπως έλεγε και η ανακοίνωση:

«Βρεθείτε στο πλευρό του Παναθηναϊκού στις δύο σημαντικές εκτός έδρας αναμετρήσεις του στη Euroleague σε Βαρκελώνη και Βερολίνο απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Αλμπα και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε στο ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα με ιδιωτική πτήση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με τον επίσημο ταξιδιωτικό της συνεργάτη, το Aktina Travel Group, σας δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα, να διαμείνετε στο ίδιο ξενοδοχείο με την αποστολή των πράσινων, να γνωρίσετε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο και να παρακολουθήσετε από κοντά τους σημαντικούς αγώνες.

Τα δύο συγκεκριμένα ταξιδιωτικά πακέτα περιλαμβάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια, τους φόρους αεροδρομίου, τη διαμονή στο ξενοδοχείο της ομάδας με πρωινό, τα μεταφορικά έξοδα καθώς και τη μοναδική εμπειρία της συνάντησης με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Το πακέτο για την Βαρκελώνη είχε κόστος (ανά άτομο) 490€ σε δίκλινο δωμάτιο και 540€ σε μονόκλινο, ενώ εκείνο για το Βερολίνο 465€ σε δίκλινο δωμάτιο και 515€ σε μονόκλινο.

Τιμές που δεν ήταν απαγορευτικές καθώς εάν κάποιος έκλεινε μόνος του θα είχε έξτρα να πληρώσει τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και φυσικά δεν θα είχε την ξεχωριστή εμπειρία να ταξιδεύει στο ίδιο αεροπλάνο και να διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τα αστέρια της ομάδας που αποθεώνει στο γήπεδο.

Στον Ολυμπιακό το πετυχημένο πρόγραμμα «Together We Fly» με τη Marine Tours που έδωσε πέρυσι τη δυνατότητα στους φίλους του Ολυμπιακού να ταξιδέψουν στα εκτός έδρας παιχνίδια με την πτήση τσάρτερ της ομάδας συνεχίζεται και εφέτος με την αρχή να γίνεται στο Μιλάνο και στη συνέχεια να ακυρώνεται το ταξίδι στο Τελ Αβίβ (οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν χωρίς θεατές στο Βελιγράδι με τη Μακάμπι).

Τα ταξίδια που ακολουθούν

Το επόμενο πακέτο είναι…χριστουγεννιάτικο καθώς είναι διαβολοβδομάδα και το ταξίδι είναι από 18-23 Δεκεμβρίου σε Μπολώνια και Λυών για τα παιχνίδια με Βίρτους και Βιλερμπάν και μάλιστα περιλαμβάνει τριήμερη διανυχτέρευση στην μαγευτική Μπολώνια (με κόστος κοντά στα 600 ευρώ για μονόκλινο) ενώ στη Γαλλία μια διανυχτέρευση καθώς η ομάδα «πετάει» αμέσως μετά τον αγώνα για Ελλάδα.

«Αν ονειρεύεσαι να γίνεις «εμπράκτως» ο 6ος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ευρωλίγκας, δήλωσε συμμετοχή και ταξίδεψε -στα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς – με το τσάρτερ που θα μεταφέρει την «ερυθρόλευκη» αποστολή! Παράλληλα συνδύασε το υψηλού επιπέδου μπασκετικό θέαμα με επισκέψεις σε ελκυστικούς προορισμούς!» αναφέρει η αντίστοιχη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι και οι ομάδες κερδίζουν αλλά και οι φίλαθλοι. Η Μακάμπι για παράδειγμα που μέχρι νεωτέρας οι φίλοι της θα μπορούν να τη βλέπουν μόνο εκτός έδρας έχει ένα πακέτο για τους κατόχους των εισιτηρίων vip και αυτών που κλείνουν τις σουίτες όπου μέσα σε αυτό περιλαμβάνει και 100 θέσεις συνολικά στο τσάρτερ της ομάδας στο εξωτερικό.

Υπάρχουν φυσικά και οι ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε ή παλαιότερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είχαν δικά τους (ιδιωτικά) αεροπλάνα και εκεί επέλεγαν να παίρνουν μαζί συγγενείς και φίλους των παικτών.

Sports in

Άστον Βίλα – Λίβερπουλ 3-3: O Nτουράν σόκαρε τους ρεντς στην ματσάρα του «Villa Park»

Η Λίβερπουλ μπορεί να προηγήθηκε με 3-1, ωστόσο δεν έφυγε με την νίκη από την έδρα της Άστον Βίλα, αφού με δύο γκολ του Ντουράν στο φινάλε της αναμέτρησης, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024