
Ημαθία: «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν» – Σοκάρει η τελευταία ανάρτηση του 15χρονου που απαγχονίστηκε
Αποκάλυψε έμμεσα τις προθέσεις του να δώσει τέλος στη ζωή του;
Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου αγοριού σε κοινότητα της Ημαθίας, με την οικογένειά του να έχει βυθιστεί στο πένθος.
Το έφηβο αγόρι βρέθηκε απαγχονισμένο στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού του, το βράδυ της Παρασκευής (10/11). Το μακάβριο θέαμα, δυστυχώς, αντίκρισαν πρώτοι οι γονείς του μαζί με έναν γείτονα, που τον έψαχναν καθώς ήταν εξαφανισμένος για ώρα.
Το σπαρακτικό «αντίο» της μητέρας του
Η μητέρα αποχαιρέτησε το παιδί της, κάνοντας μία σπαρακτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Γιωργάκη μου, παιδί, έφυγες πολύ νωρίς για το μεγάλο αγύριστο ταξίδι. Καλό ταξίδι, η Παναγίτσα να σε έχει κοντά στο δικό της παιδί, τον Χριστό…».
Η ανάρτηση του 15χρονου πριν την τραγωδία
Κατά πληροφορίες, λίγες ώρες πριν την τραγωδία, ο ανήλικος φέρεται να είχε κάνει μία ανάρτηση στα social media στην οποία «αποκάλυπτε» έμμεσα τις σκέψεις του να δώσει τέλος στη ζωή του.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν».
Ήταν δραστήριο και χαρούμενο παιδί
Οι οικείοι του κάνουν λόγο για ένα δραστήριο και χαρούμενο παιδί και τονίζουν ότι τίποτα δεν προμήνυε την τραγική αυτή κατάληξη.

Το ΕΚΑΒ έφτασε στον τόπο της τραγωδίας, αλλά το παιδί είχε ήδη χάσει τη ζωή του
Ο 15χρονος, όπως αναφέρει ο veriotis.gr δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.
Η Αστυνομία τώρα ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία 5 ημερών στο Ασκληπιείο της Βούλας
- Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]
- «MEGA News Επικαιρότητα» με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και το Σαββατοκύριακο
- Εκλογές για τη νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο – Ποιοι ήρθαν πρώτοι σε ψήφους
- Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών
- Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με την Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα


