Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη αποστολή στην Έδεσσα για τον Ολυμπιακό

Δύσκολη αποστολή στην Έδεσσα για τον Ολυμπιακό

Το απόγευμα του Σάββατου (11/11) στις 17:00, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας, για την 7η αγωνιστική της Handball Premier.

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Το Σάββατο (11/11) στις 17:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας, για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο το «διπλό».

Στην -παραδοσιακά- δύσκολη έδρα της Έδεσσας, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν άλλη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και συνάμα, να διευρύνουν το αήττητο σερί που «τρέχουν» τη σεζόν 2023-24, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Εδεσσα από τον Αερωπό

Υπενθυμίζουμε ότι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Euro, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού είχε νικήσει με 32-22 τον Πανελλήνιο. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα στο οποίοι οι Ερυθρόλευκοι είχαν παραταχθεί χωρίς τους Ιβάν Σλίσκοβιτς και Άνχελ Μοντόρο. Πρώτοι σκόρερ των Πειραιωτών ήταν οι Τζηράς και Παπαβασίλης, οι οποίοι είχαν από 6 γκολ. Από κοντά ακολουθήσε ο Βαμβακάρης με 4 τέρματα.

Δηλώσεις:

Στέφανος Μιχαηλίδης: «Η ομάδα προέρχεται από διακοπή μιας εβδομάδας περίπου, λόγω Εθνικών ομάδων. Από τη Δευτέρα, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Έδεσσα, η οποία είναι μια έδρα που δυσκολεύει πολλές ομάδες παραδοσιακά. Εμείς, όμως, πρέπει να φανούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με θέληση, ώστε να συνεχίσουμε το αήττητο της φετινής σεζόν, συνδυάζοντας το με μια πολύ καλή εμφάνιση».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024