Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Το Σάββατο (11/11) στις 17:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αερωπό Έδεσσας, για την 7η αγωνιστική της Handball Premier, με στόχο το «διπλό».
Στην -παραδοσιακά- δύσκολη έδρα της Έδεσσας, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν άλλη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και συνάμα, να διευρύνουν το αήττητο σερί που «τρέχουν» τη σεζόν 2023-24, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Εδεσσα από τον Αερωπό
Υπενθυμίζουμε ότι πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Euro, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού είχε νικήσει με 32-22 τον Πανελλήνιο. Σε ένα παιχνίδι μάλιστα στο οποίοι οι Ερυθρόλευκοι είχαν παραταχθεί χωρίς τους Ιβάν Σλίσκοβιτς και Άνχελ Μοντόρο. Πρώτοι σκόρερ των Πειραιωτών ήταν οι Τζηράς και Παπαβασίλης, οι οποίοι είχαν από 6 γκολ. Από κοντά ακολουθήσε ο Βαμβακάρης με 4 τέρματα.
Δηλώσεις:
Στέφανος Μιχαηλίδης: «Η ομάδα προέρχεται από διακοπή μιας εβδομάδας περίπου, λόγω Εθνικών ομάδων. Από τη Δευτέρα, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Έδεσσα, η οποία είναι μια έδρα που δυσκολεύει πολλές ομάδες παραδοσιακά. Εμείς, όμως, πρέπει να φανούμε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και με θέληση, ώστε να συνεχίσουμε το αήττητο της φετινής σεζόν, συνδυάζοντας το με μια πολύ καλή εμφάνιση».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.
O προπονητής της Μονακό, Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ποιότητα του Ολυμπιακού, αλλά και στον προπονητή του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την πρόκριση των Μονεγάσκων επί της Μπαρτσελόνα
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.