Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελικά η «Opap Arena» δεν είναι τόσο… αφιλόξενη (vids)

Τελικά η «Opap Arena» δεν είναι τόσο… αφιλόξενη (vids)

Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αποδεικνύεται ιδιαίτερα… φιλόξενο για τους μεγάλους αντιπάλους της. Τουλάχιστον τα αποτελέσματα στα ντέρμπι και τα μεγάλα ευρωπαϊκά ματς το δείχνουν…

Μόνο… κάστρο δεν θυμίζει η «Opap Arena», αφού η μοναδική ομάδα φέτος από τις μεγάλες που έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟΚ πριν από λίγες μέρες.

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε μέρος η Μαρσέιγ… άλωσε με 2-0 την «Opap Arena» και έριξε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση του ομίλου δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον η Ένωση, η οποία για ακόμη ένα ματς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα… φιλόξενο

Από εκείνο το απίθανο 3-0 για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό να χάνει μόνος του. Να βάζει γκολ μόνος του (2-0 ανεπανάληπτο αυτογκόλ), να κάνει πέναλτι χωρίς λόγο στα χασομέρια (για το 3-0) και να προσφέρει με… ασίστ το 1-0.

Καμία νίκη εντός πλην του… ΠΑΟΚ

Τι έχει συμβεί όμως από τότε; Η Δεκελείας είναι… πέρασμα για τους μεγάλους αντιπάλους της ΑΕΚ. Η «Αγια Σοφιά» φιλόξενη. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το νέο της γήπεδο στα μεγάλα ματς, που μάλλον εξαιτίας της πίεσης της γυρνάει μπούμερανγκ.

Δείτε τα αποτελέσματά της. Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν νίκησε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-2), για την ακρίβεια αυτοκτόνησαν οι Κροάτες με το 2-0 που είχαν στο 91΄. Στη Νέα Φιλαδέλφεια η Αντβέρπ σφράγισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας με 2-1. Ακόμη και ο… διαλυμένος Άγιαξ πήρε αποτέλεσμα στην έδρα της ΑΕΚ (1-1).

Στην ΟΠΑΠ Αρένα ο Ολυμπιακός μετράει τρία σερί ματς αήττητος στο πρωτάθλημα. Μετά από εκείνο το απίθανο βράδυ για το Κύπελλο, πέρασε τρένο για το πρωτάθλημα με το εμφατικό 3-1, πήρε σβηστά 0-0 σε ματς… πρωτάθλημα για την ΑΕΚ στα πλέι οφ και προχθές με το 1-1 έφυγε και με το «γαμώτο» που δεν πήρε το «τρίποντο». Ούτε τον Παναθηναϊκό μπόρεσε να νικήσει στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ μένοντας στο 0-0, έχοντας μόνο το 1-0 της κανονικής περιόδου στις αρχές του Γενάρη. Τι έχει να επιδείξει η ΑΕΚ στην έδρα της; Τον ΠΑΟΚ. Μόνο αυτός έχει 3 στα 3 στην ΟΠΑΠ Αρένα και μάλιστα εύκολα, έχασε 2-0 στην κανονική περίοδο και 4-0 στα πλέι οφ παίζοντας σχεδόν όλο το ματς με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Κάργα. Και φέτος, ήττα στο χειρότερο ματς του ΠΑΟΚ για φέτος με το… σβηστό 2-0.

Ευτυχώς που στο ενδιάμεσο, ήρθαν ομάδες από τη θέση 7 και κάτω της βαθμολογίας της Superleague…

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024