Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ για το ματς με τη Γουέστ Χαμ

Οι σκέψεις του Μαρτίνεθ για το ματς με τη Γουέστ Χαμ

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει καταλήξει στα περισσότερα πρόσωπα και να έχει δύο διλήμματα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την πρόκριση στα νοκ-άουτ για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν κόντρα στα «σφυριά» δυο βδομάδες μετά τη σπουδαία νίκη στο Καραϊσκάκη με 2-1, με σκοπό να πάρουν αποτέλεσμα και να κλειδώσουν την τρίτη θέση του ομίλου. Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου ο Ολυμπιακός με τη στήριξη πάνω από 3.500 οπαδών θα παίξει το πιο δύσκολο παιχνίδι του τη φετινή σεζόν.

Το πλάνο του Μαρτίνεθ για το ματς στο Λονδίνο

Ο Μαρτίνεθ δεν έχει σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει του ματς με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες και ουσιαστικά έχει στο μυαλό του δύο μεγάλα διλήμματα.

Οι σέντερ φορ και ο σχηματισμός

Το πρώτο είναι ο σχηματισμός που θα επιλέξει και το δεύτερο ο επιθετικός, αφού είναι ανάμεσα στο να δώσει φανέλα βασικού στον Στέφαν Γιόβετιτς ή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που έχει να σκοράρει 6 παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή το φαβορί είναι ο Μαυροβούνιος στράικερ, ενώ όσον αφορά τον σχηματισμό, αν επιλέξει 4-2-3-1 θα αγωνιστεί ο Μασούρας και αν επιλέξει το 4-3-3 θα πάρει τη θέση του ο Αλεξανδρόπουλος.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα, αφού στο τέρμα θα είναι ο Πασχαλάκης και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ροντινέι, Πορόζο, Ρέτσο και Ορτέγκα, που επιστρέφει μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Έσε και Μαντί Καμαρά, ενώ στην ενδεκάδα θα είναι και ο Φορτούνης και λογικά ο Ποντένσε, με τον Σκάρπα να έχει κι εκείνος λίγες πιθανότητες να αγωνιστεί. Τα διλήμματα όμως αφορούν τους Μασούρα και Αλεξανδρόπουλο και φυσικά τους Γιόβετιτς και Ελ Κααμπί.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024