Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Η μεταγραφή, η προσαρμογή και τα θέλω του Μπαρτζώκα» - Τι είπε ο Μπραζντέικις για τον Ολυμπιακό

«Η μεταγραφή, η προσαρμογή και τα θέλω του Μπαρτζώκα» – Τι είπε ο Μπραζντέικις για τον Ολυμπιακό

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, την προσαρμογή του αλλά και το ματς με την Μπασκόνια.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή το παιχνίδι με την Μπασκόνια και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό αλλά και για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης των «ερυθρολεύκων».

Ο Λιθουανός φόργουορντ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στο λιμάνι, αλλά και στα «θέλω» του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ φυσικά μίλησε και για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπραζντέικις:

Για τον αγώνα με την Μπασκόνια: «Ξέρουμε ότι η Μπασκόνια θα μπει στο παρκέ με ένταση, θα παίξουν σκληρά για το νέο προπονητή τους αλλά και για τους εαυτούς τους. Παίζουν επιθετική άμυνα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας.»

Για την προσαρμογή του στα «θέλω» του κόουτς Μπαρτζώκα: «Νιώθω καλύτερα, είχα κάποιους τραυματισμούς. Μαθαίνω την επίθεση μας, το τι θέλουμε να κάνουμε ως ομάδα και ψάχνω τρόπους για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει παιχνίδια. Νιώθω καλά και έτοιμος να παίξω σε ένα υψηλό επίπεδο».

Για τους σουτέρ της Μπασκόνια: «Πρέπει να τους αναγκάσουμε να πάρουν δύσκολα σουτ, ειδικά στο ξεκίνημα του ματς. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε τίποτα ελεύθερο και εύκολο. Γιατί αν βρουν ρυθμό είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσεις. Νομίζω το κλειδί είναι από νωρίς να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού».

Για το τρανζίσιον της Μπασκόνια και για το στυλ μπάσκετ που πρεσβεύει: «Μιλήσαμε με τον κόουτς και δεν πρέπει να επιτρέψουμε το τρανζίσιον παιχνίδι. Παίζουν σε υψηλά επίπεδα έντασης και ρυθμού οπότε για εμάς το βασικότερο είναι να πάρουμε καλές επιλογές στην επίθεση, για να επιστρέψουμε στην άμυνα σωστά και γρήγορα. Προπονούμαστε σε πολύ υψηλή ένταση και αρχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον».

Για το αν συζητιέται στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού η ενδεχόμενη απόκτηση παίκτη: «Για εμάς τους παίκτες η δουλειά μας είναι να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να βοηθάμε την ομάδα να κερδίσει. Όποιον αποκτήσουμε, θα είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά η προσήλωση μας είναι στο να βοηθήσουμε αυτή την ομάδα να κερδίσει αγώνες».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024