Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Μπακογιώργου: «Σταμάτα να με βαράς, δεν μπορώ άλλο» - Αποκαλύψεις-σοκ για το διαμέρισμα-κολαστήριο

Φαίη Μπακογιώργου: «Σταμάτα να με βαράς, δεν μπορώ άλλο» – Αποκαλύψεις-σοκ για το διαμέρισμα-κολαστήριο

«Την απειλούσαν και φοβόταν να μου μιλήσει» λέει ο πατέρας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου – Πώς οι 3 γυναίκες χτυπούσαν και την ηλικιωμένη που βρέθηκε νεκρή

Μια ζωή εφιαλτική φαίνεται ότι ζούσαν η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου, που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021 αλλά και η 66χρονη γυναίκα που ζούσαν στο ίδιο διαμέρισμα-κολαστήριο επί της οδού Δροσοπούλου και στο οποίο, όπως φαίνεται τις υπέβαλαν σε βασανιστήρια η 57χρονη σπιτονοικοκυρά, η μητέρα και η αδερφή της Φαίης, που τώρα συνελήφθησαν για τη δολοφονία της.

Τα όσα έζησαν οι δύο γυναίκες περιγράφει στο Live News γειτόνισσά τους.

«Ακούγαμε φωνές, ξύλο πάρα πολύ. Είχα ακούσει τη γιαγιά πολλές φορές να παρακαλάει την κυρία που τις φιλοξενούσε να της λέει “σταμάτα να με βαράς, δεν μπορώ άλλο”. Η κυρία που τις φιλοξενούσε είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά. Την χτυπούσε άσχημα, την έβριζε επίσης. Μου έκανε εντύπωση πως η γιαγιά ήταν με λερωμένα ρούχα».

«Με το που έμπαινε στο σπίτι χτυπούσε τη γιαγιά»

«Όταν την είχα πλησιάσει να την ρωτήσω εάν θέλει βοήθεια αρχικά μου είπε όχι. Μετά σταμάτησε να μου μιλάει. Όταν έμπαινε η γιαγιά στην πολυκατοικία έκρυβε τα τσιγάρα της στα κουτιά που είναι το ρολόι της ΔΕΗ. Με το που έμπαινε στο σπίτι και έκλεινε η πόρτα, καθόταν η συγκεκριμένη κυρία και χτυπούσε τη γιαγιά», είπε για τη σπιτονοικοκυρά.

Η γειτόνισσα της Φαίης, μάλιστα, ανέφερε πως είχε δει από το μπαλκόνι της να σπρώχνουν την ηλικιωμένη μπροστά σε αυτοκίνητα ώστε να λαμβάνουν τις αποζημιώσεις.

«Ήταν με την κυρία που τις φιλοξενούσε στον δρόμο, στη Δροσοπούλου. Πέρασε ένα αυτοκίνητο, χτύπησε τη γιαγιά και είχαν λογομαχία», είπε.

«Είχα καλέσει δύο φορές την αστυνομία αλλά δεν έγινε τίποτα»

Όπως είπε η γειτόνισσα, τον ίδιο εφιάλτη βίωνε και η 23χρονη Φαίη, με τα σημάδια από τους ξυλοδαρμούς να είναι έντονα, ειδικά στο πρόσωπό της.

«Ακούγαμε συχνά να τη χτυπάνε» λέει για τη Φαίη.

Η ίδια προσπάθησε να βοηθήσει τις δύο γυναίκες, καλώντας τουλάχιστον δύο φορές την αστυνομία, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει τίποτα.

«Προσπάθησα να την κάνω να μου μιλήσει, αλλά φοβόταν» λέει ο πατέρας της Φαίης

Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της Φαίης, Νίκος Μπακογιώργος δεν πίστεψε ότι η κόρη του έφυγε από το σπίτι και ότι δεν ξαναγύρισε, αλλά ότι το παιδί του είχε δολοφονηθεί.

Επί δύο χρόνια ο πατέρας της Φαίης βίωνε τον δικό του Γολγοθά, παλεύοντας για να λάμψει η αλήθεια. Δύο χρόνια μετά η δικαίωση ήρθε.

Όπως λέει, δεν γνωρίζει εάν εμπλέκεται κι άλλο άτομο πέρα από τις τρεις κατηγορούμενες στην υπόθεση δολοφονίας της κόρης του, ωστόσο έχει πληροφορηθεί πως οι κατηγορούμενες ενδέχεται να εμπλέκονται στο θάνατο της ηλικιωμένης που φιλοξενούσε η 57χρονη σπιτονοικοκυρά.

«Το παιδί το απειλούσαν. Μία δύο φορές που προσπάθησα να της βγάλω συναίσθημα πήγε να μου μιλήσει. Ξεκίνησε κι εκείνη τη στιγμή χτυπάει το τηλέφωνό της και βλέπει τον αριθμό. Την έλουσε κρύος ιδρώτας. Μου λέει “φεύγω”. Αυτό ακριβώς γινόταν, όταν ήταν μαζί μου – ερχόταν είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά – πάντα σε μισή ώρα την έπαιρνε τηλέφωνο» αποκαλύπτει ο πατέρας της Φαίης για τη σπιτονοικοκυρά.

«Κάποια στιγμή που είχε έρθει και είδα τις μελανιές. Της είπα να βγάλει τη μπλούζα της και είπε όχι. Σήκωσα το χέρι της και της είπα “τι είναι αυτά;”. Μου είπε ότι τη χτύπησε ένας γέρος στο Κολωνάκι κι ότι του έχουν κάνει μήνυση», ανέφερε.

Ο πατέρας της Φαίης αποκάλυψε πως οι τρεις γυναίκες τη χτυπούσαν και στην κοιλιά, γεγονός που έχει επιβεβαιώσει και το μεγάλο παιδί της 23χρονης.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024