Τραυματισμούς και συλλήψεις είχε το βράδυ της Τρίτης (07/11) στη Νάπολη, καθώς οπαδοί της Ουνιόν Βερολίνου και Ιταλοί αστυνομικοί ήρθαν σε συμπλοκή με σκοπό να αποτραπεί κάποια συνάντηση με οπαδούς της Νάπολι.
Σκηνές χάους με επεισόδια συνέβησαν στη Νάπολη από οπαδούς της Ουνιόν Βερολίνου και της αστυνομίας λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League.
Χαμός στη Νάπολη με πολύ ξύλο
Αξίζει να σημειωθεί πως τα χειρότερα αποτράπηκαν από την αστυνομία, αφού οι οπαδοί της Νάπολι δεν συναντήθηκαν με εκείνους των Γερμανών.
Από εκεί και πέρα, ο απολογισμός των επεισοδίων ήταν υλικές ζημιές, έντεκα συλλήψεις οπαδών της Ουνιόν, αλλά και τραυματίες, όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.
LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.