Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν τον σταματάει κανείς - Φοβερός Γιακουμάκης με γκολ και δυο ασίστ στη νίκη της Ατλάντα (vids)

Δεν τον σταματάει κανείς – Φοβερός Γιακουμάκης με γκολ και δυο ασίστ στη νίκη της Ατλάντα (vids)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης οδηγεί την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στα play offs του MLS, μετά το γκολ και τις δύο ασίστ στη χτεσινοβραδινή τους νίκη.

Λίγες ημέρες αφότου κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη στο MLS, ο Γιώργος Γιακουμάκης οδήγησε την Ατλάντα Γιουνάιτεντ σε σπουδαία νίκη με 4-2 επί των Κολόμπους Κρου για τα playoffs του MLS.

Ο Γιακουμάκης πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στη νίκη της Ατλάντα αφού σκόραρε αλλά μοίρασε και δύο ασίστ. Ο Έλληνας στράικερ ήταν απολαυστικός στη νίκη της ομάδας του και την οδήγησε σε τεράστια νίκη, στα playoffs του MLS, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση στις ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας επιθετικός μεταγράφηκε από τη Σέλτικ πριν λίγους μήνες, στην οποία είχε πάει από την Ολλανδία και τη Φένλο, όπου είχε αναδειχτεί πρώτος σκόρερ.

Απίθανα πράγματα από τον Γιακουμάκη

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Κολόμπους, ο Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό και αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, αποφάσισε να δημιουργήσει, σερβίροντας το 2-1 στον Σίλβα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο 83′ ο Γιακουμάκης, έδωσε έτοιμο γκολ και στον Μοσκέρα για το 3-1 με τον Αλμάδα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ για το 4-1 και τον Άρφτσεν να μειώνει στο τελικό 4-2.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024