Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και προκαλούν σοκ στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης (Φωτεινής) Μπακογιώργου τον Οκτώβριο του 2021 στην Κυψέλη.

Όπως αποκαλύπτει η εκπομπή LIVE NEWS σήμερα Τετάρτη (8/11/2023) συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή και η κοπέλα που φιλοξενούσε την έγκυο μητέρα των τριών παιδιών.

Η δικηγόρος του πατέρα της Φαίης ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση θα προκαλέσει ανατριχίλα καθώς ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα

Η κα Δημητριάδου έκανε λόγω για εμπορία ανθρώπων αφήνοντας να εννοηθεί ότι μητέρα και αδερφή εξέδιδαν την Φαίη.

Η Βούλα Δημητριάδου, η δικηγόρος του πατέρα, μίλησε για την υπόθεση στο LIVE NEWS.

«Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα  μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη της 22χρονης εγκύου είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι΄αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Φαίης.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Είχε βρεθεί έξω από ένα πάρκινγκ

Η γυναίκα είχε βρεθεί 700 μέτρα από το σπίτι της έξω από ένα πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα.