Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς Μίλαν και Παρί (vid)

Χαμός στο Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς Μίλαν και Παρί (vid)

Σοβαρά επεισόδια έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς των Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, με έναν σοβαρά τραυματία από μαχαιριές, μία μέρα πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (6/11), έγιναν σοβαρά επεισόδια στο Μιλάνο ανάμεσα σε οπαδούς των Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, με αρκετούς τραυματίες και μάλιστα ένας εξ αυτών σοβαρά. Αφορμή, η σημερινή (7/11) αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο σε Ιταλία, όσο και σε Γαλλία, σκληροπυρηνικοί οπαδοί των Μιλανέζων, είχαν στήσει ενέδρα στους φανατικούς εκδρομείς οπαδούς των Παριζιάνων και τους επιτέθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Αδιανόητο ξύλο στο Μιλάνο – Επεισόδια με τραυματίες

Ακολούθησαν μάχες και καταδιώξεις στους δρόμους της πόλης, με αρκετούς τραυματίες. Ανάμεσά τους πιο σοβαρά είναι ένας Γάλλος οπαδός, που δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές, καθώς και ένας αστυνομικός, που τραυματίστηκε όταν οι Αρχές της πόλεις έφτασαν στο σημείο των επεισοδίων.

Η επέμβαση των αρχών απέτρεψε τα χειρότερα, ωστόσο υπάρχει ανησυχία ενόψει του αποψινού αγώνα για συνέχιση των επεισοδίων, τόσο πριν, όσο και μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση στο «Σαν Σίρο» είναι κομβικής σημασίας για την έκβαση του ομίλου και την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια

Sports in

Το χρυσό στο Παρίσι και οι λόγοι που ο Πετρούνιας μπορεί να το κατακτήσει! (pics)

Yπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που θα παίξουν τεράστιο ρόλο στην προσπάθεια του να επαναλάβει το χρυσό θρίαμβο του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024