Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Παρί διέλυσε την Μίλαν (3-0) – Ο Χάαλαντ «καθάρισε» για τη Σίτι (vids)

Η Παρί διέλυσε την Μίλαν (3-0) – Ο Χάαλαντ «καθάρισε» για τη Σίτι (vids)

Εστησε πάρτι κόντρα στην Μίλαν η Παρί και έπιασε πρωτιά (3-0). Νέο σόου του Χάαλαντ και νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην Ελβετία κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις (1-3).

«Εβρεξε» γκολ στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Κάτι παραπάνω από συναρπαστικά τα αποψινά παιχνίδια, με τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μίλαν (3-0) να κλέβει την παράσταση.

Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και σοβαρή από τα πρώτα λεπτά, η αρμάδα του Λουίς Ενρίκε έριξε στο καναβάτσο τους «ροσονέρι» και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου με 6 πόντους.

Η υπεροχή της Παρί μετουσιώθηκε σε γκολ στο 32ο λεπτό. Ο Κιλιάν Εμπαπέ… ζάλισε τον Τομόρι και με ωραίο τρόπο, εκτέλεσε τον Μενιάν για το 1-0.

Με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, οι Παριζιάνοι κλείδωσαν το τρίποντο, αφήνοντας την Μίλαν στους δύο πόντους και τον πάτο του ομίλου. Συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό, ο Κόλο Μουανί πήρε το ριμπάουντ και ανενόχλητος έγραψε το 3-0.
Το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τους γηπεδούχους το έβαλε ο Λι Κανγκ Λιν με υπέροχο σουτ.
ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Χακίμι (93’Μουκιέλε), Ερναντές, Σκρίνιαρ, Ζαΐρ Εμερί, Ουγκάρτε (71’Ρουίθ), Βιτίνια, Ντεμπελέ (71’Λι), Εμπαπέ, Κολό Μουανί (82’Ράμος)

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Τομόρι (90’Κίερ), Τ.Ερναντές, Καλουλού, Τιό (46’Καλάμπρια), Κρούνιτς (77’Αντλί), Μούσα (77’Πομπέγκα), Ράιντερς, Λεάο, Πούλισικ, Ζιρού

Αν έχεις Χάαλαντ, διάβαινε! Με τον Νορβηγό σταρ να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι άλωσε και την έδρα της Γιουνγκ Μπόις.

Μετά από ένα νευρικό πρώτο μέρος, η αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ανοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό με τον Ακάντζι. Ωστόσο, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ελία κρέμασε με αδιανόητο τρόπο τον Εντερσον για το 1-1.

Και σε εκείνο το σημείο, ήρθε η σειρά του Χάαλαντ να δώσει τη λύση στους Πολίτες. Αρχικά, στο 67ο λεπτό έκανε το 1-2 από την άσπρη βούλα και στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Ρατσιόπι, Ούγκρινιτς, Καμαρά, Νιάς, Γκαρσία (80’ Μαλές), Μπενίτο, Μπλουμ (80’ Πέρσον), Μοντέιρο (72΄Γκανβουλά), Λοπέρ (90’ Γιάνκο), Ελία, Ίτεν (72’ Ενσάμ).

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Ακάντζι, Λιούις, Ακέ, Νούνες (72’ Άλβαρες), Ρόδρι, Κόβατσιτς, Ντοκού (72’ Μπερνάρντο Σίλβα), Γκρίλις, Χάαλαντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς:
  • Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ 0-1
  • Λειψία – Ερυθρός Αστέρας 3-1
  • Γιουνγκ Μπόις- Μάντσεστερ Σίτι 1-3
  • Παρί Σεν Ζερμέν -Μίλαν 3-0
  • Σέλτικ-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2
  • Αντβέρπ-Πόρτο 1-4

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024