Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπασκόνια στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της Euroleague (9/11, 19:15), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι εν αναμονή για το ποιους παίκτες θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τους Βάσκους.

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει επιστροφές παικτών που δεν αγωνίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη Basket League, αλλά και το πότε θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί με πλήρη σύνθεση.

Ποια είναι η κατάσταση του Μιλουτίνοφ και του Σίκμα…

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβγαλε σήμερα (7/11) μέρος της προπόνησης και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «Βάσκους» θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή, ανάλογα με την εξέλιξή του.

Τι συμβαίνει με Σίκμα

Ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος εδώ και καιρό ταλαιπωρείται από τραυματισμό, έκανε τρέξιμο κατά τη διάρκεια της ομαδικής προπόνησης, αλλά και πάλι είναι αδύνατον σχεδόν να είναι διαθέσιμος για το ματς με την Μπασκόνια και ενδεχομένως να επιστρέψει την επόμενη βδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως η Media Day των «ερυθρολεύκων» για τον αγώνα με την Μπασκόνια, θα γίνει αύριο (8/11) στις 12:00.

Η Μπασκόνια πριν το παιχνίδι στο ΣΕΦ γνώρισε την εντός έδρας ήττα για την ACB, από την Γκραν Κανάρια με 76-88, ενώ στη Euroleague το ρεκόρ της είναι στο 2-4 μετά από 6 αγωνιστικές, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες και ισάριθμες ήττες μετά από το απαιτητικό του ξεκίνημα στη διοργάνωση.