
Ο μάνατζερ του Βιλντόζα σχολίασε τις φήμες περί αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό
Ο Νταβίντ Κάρο Φούνες αναφέρθηκε στον Αργεντινό γκαρντ και στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από το Τριφύλλι.
Τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει ορισμένες φήμες που θέλουν τον Λούκα Βιλντόζα να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν στο στόχαστρό του τον γκαρντ των Πρασίνων.
Η σελίδα «Home of Glory» στο Twitter έκανε μια παρόμοια ανάρτηση, τονίζοντας ότι το «τριφύλλι» ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από τον Αργεντίνο, αναφέροντας πως ήδη έχει προταθεί σε άλλους συλλόγους.
Πήρε θέση ο εκπρόσωπος του Αργεντινού
Ωστόσο, ο ατζέντης του παίκτη, Νταβίντ Κάρο Φούνες σχολίασε κάτω από την ανάρτηση διαψεύδοντας τα πάντα και αναφέροντας χαρακτηριστικά για την υπόθεση:
«Θα ήταν καλό για μια φορά κάποιος να κάνει σωστά τη δουλειά του στα ”media” (αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι) και αυτά τα ηλίθα ψέματα να μην υπάρχουν. ΛΑΘΟΣ».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση
It will be good for once that somebody does his work properly in the “media” (if they can be called that) and then this stupid lies would not exist. FALSE.
— David Carro Funes (@dcarroFairPlay) November 7, 2023
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λούκα Βιλντόζα έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, που τον έχει αφήσει εκτός δράσης.
Η κατάστασή του εξετάζεται από το «πράσινο» ιατρικό επιτελείο καθημερινά και ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν, περιμένει να μάθει πότε θα τον έχει στη διάθεσή του.
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έχει ταυτιστεί με μια ασύδοτη αγορά που προσφέρει πολλά στους λίγους και όχι στους πολλούς
- Επιστρέφει ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ ο Μηταράκης
- Άντι Μπέρναμ: Δεκαετές πρόγραμμα για την ανάκαμψη του Ηνωμένου Βασιλείου υπόσχεται ο νέο πρωθυπουργός
- Γιγάντιος λάκος στο Google Earth ήταν τελικά κρατήρας πρόσκρουσης 290 εκατ. ετών
- Οι δύο αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Conference League, αν αποκλειστεί από την Ντιναμό Κιέβου
- Για πέμπτη συνεχόμενη μέρα καίει η πυρκαγιά στην Γκουανταλαχάρα της Ισπανίας
