
Ανδρουλάκης: Το «ευχαριστώ» στον Κώστα Σημίτη για την προσφορά του
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνόδεψε την ευχαριστήρια ανάρτηση με μια φωτογραφία του με τον πρώην πρωθυπουργό
Με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην Ελλάδα και στην παράταξη, με μια ανάρτησή του στο Facebook.
Παραθέτοντας πρώτα τα λόγια του κ. Σημίτη όταν ξεκίνησε τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση προς τιμήν του, ο κ. Ανδρουλάκης έγραψε: «Πρόεδρε, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην πατρίδα και την παράταξη».
«Προσπάθησα και προσπαθώ με το ΠΑΣΟΚ να συμβάλω στην εξέλιξη της κοινωνίας. Όχι μόνο υποστηρίζοντας την ελεύθερη διατύπωση απόψεων, αλλά συνεισφέροντας και στη δημιουργική συμβολή τους, ελπίζοντας να διαμορφωθεί έτσι μια δικαιότερη κοινωνία, ικανή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της σύγχρονης εποχής. Δεν ήταν πάντα εύκολο. Γιατί στις αλλαγές υπάρχουν συνήθως αντιστάσεις. Είναι βαθιά πεποίθησή μου όμως, ότι με προσπάθεια, με επιμονή λύνονται τα προβλήματα» ήταν το λόγια του κ. Σημίτη.
Ο χαιρετισμός του Κώστα Σημίτη στην εκδήλωση προς τιμήν του ήταν μικρός και λιτός, όμως συνόψιζε την πορεία της ζωής του και τον τρόπο που πολιτεύθηκε.
Ενδεικτικό της σχέσης του κ. Σημίτη με το ΠΑΣΟΚ, η οποία δεν έχει ατονίσει, είναι πως σε «πηγαδάκι» που στήθηκε το βράδυ, μετά το τέλος της εκδήλωσης, και παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη, ο πρώην πρωθυπουργός επεσήμανε πως θέλησε στις πρώτες φράσεις του χαιρετισμού του να υπάρχει αναφορά στο ΠΑΣΟΚ, για να γίνει σαφής η πολιτική σύνδεση. Έτσι κι έγινε.
- Το άγαλμα της Μπρίτζετ Τζόουνς θα μείνει για πάντα στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου
- Ζεις τη ζωή σου ή τη σκηνοθετείς; Η γενιά που ξέχασε πώς να χτίζει αληθινές σχέσεις
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων

