Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάρθα Φριντζήλα: «Αισθάνομαι πως μαζί με το κοινό γινόμαστε μια συμμορία»

Μάρθα Φριντζήλα: «Αισθάνομαι πως μαζί με το κοινό γινόμαστε μια συμμορία»

Το Kubara project, αφού δοκιμάστηκε 20 χρόνια σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζεται στο κοινό με τον αυθορμητισμό και τη ζεστασιά που χαρακτήρισαν και την πρώτη τους εμφάνιση.

Τις τρεις πρώτες Δευτέρες του Δεκεμβρίου, η Μάρθα Φριντζήλα μαζί με τους συνεργάτες της Αντώνη Μαράτο μπάσο, Κώστα Νικολόπουλο κιθάρες, Παναγιώτη Τσεβά πιάνο, ακορντεόν, Βασίλη Μαντζούκη τύμπανα, κιθάρα και Βασίλη Παναγιωτόπουλο τρομπόνι θα παρουσιάσουν μια διαφορετική μουσική παράσταση. Συναντήσαμε την αγαπημένη ερμηνεύτρια στις πρόβες και μας μίλησε για τις εμφανίσεις στον αγαπημένο μουσικό χώρο Κύτταρο, τους συνεργάτες της, τα σχέδια της αλλά και τι την κάνει δυνατή αυτόν τον καιρό.

 «Το Kubara Project είναι ουσιαστικά το σίκουελ της σειράς που ονομάζεται Kubara Project- the magical mystery tour. Η κουμπάρα είμαι εγώ, και αυτές οι συναυλίες είναι κάπως σαν τις μουσικές  περιπέτειές μου παρέα με τους σούπερ ήρωες που έχω για μουσικούς», μας λέει ενθουσιασμένα «τα τραγούδια περνάνε από μέσα μας για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέσα στο χρόνο. Σε αυτό το εφήμερο κατάλυμα που τους παραχωρούμε αφήνουν κάτι. Κι αυτό μας κάνει πιο πλούσιους και πιο όμορφους»

Τι θα δουν οι φίλοι σας που θα έρθουν στο Κύτταρο για το Kubara Project

«Όσοι γνωρίζουν το Kubara Project θα δουν ένα πρόγραμμα συνειρμικό όπως όλα τα προγράμματά μας, με τραγούδια παλιά, πολύ παλιά, ολοκαίνουργια, ελληνικά και ξένα, από πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη, όλα φιλτραρισμένα από την αισθητική ταυτότητα του σχήματος και με τη δική μου υπογραφή. Θα παίξουμε και κάποια ακυκλοφόρητα από τις δισκογραφικές δουλειές που ετοιμάζω.

Ποιος ήταν ο λόγος που επιλέξατε το Κύτταρο για τα φετινές σας εμφανίσεις;

«Γιατί το Κύτταρο είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια το σπίτι των μουσικών που αγαπάμε και ακολουθούμε. Έχω τραγουδήσει εδώ με την υπέροχη Λένα Πλάτωνος, με τους Χαΐνηδες, έχω δει συναυλίες και μουσικά δρώμενα από την εφηβεία μου μέχρι τώρα και με κάποιο τρόπο με έχει διαμορφώσει καλλιτεχνικά, όπως και τους περισσότερους μουσικούς όχι μόνο της γενιάς μου.»

Τις Δευτέρες 4, 11, 18 Δεκεμβρίου

Τι λειτουργεί ως έμπνευση για το καλλιτεχνικό σας έργο;

«Δεν μπορώ να απαντήσω απαριθμώντας πηγές της έμπνευσης. Τι είναι έμπνευση? Η ζωή, ο άνθρωπος, η φύση, η τέχνη, αλλά και μια παρεξήγηση, ένα τυχαίο συμβάν, μια απώλεια ή ένα απρόοπτο. Το καλλιτεχνικό μου έργο στην τελική είμαι εγώ η ίδια.»

Ποια είναι η σχέση σας με το κοινό όταν βρίσκεστε στη σκηνή;

«Νιώθω μια ανεξήγητη οικειότητα, έχω την αίσθηση πως μπορώ να μοιραστώ τα πάντα, να ανοίξω όλα μου τα χαρτιά. Πολύ θα ήθελα να νοιώθει και το κοινό το ίδιο. Πολλές φορές αισθάνομαι πως μαζί με το κοινό γινόμαστε μια συμμορία, ή μια συμμαχία για να αλλάξουμε τον κόσμο.»

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια παρουσιάζει το Kubara Project

Υπάρχουν άμεσα δισκογραφικά σχέδια;

«Θέλω να ηχογραφήσω αυτές τις συναυλίες για να τις έχω και να τις μοιράζομαι. Ετοιμάζω έναν προσωπικό δίσκο με δικά μου ποιήματα σε μελοποίηση του Μιχάλη Καλογεράκη με την συμμετοχή του Παντελή Καλογεράκη.

Έχω ακόμα στα σκαριά κι έναν δίσκο με παραδοσιακά τραγούδια που δουλεύουμε με τον Τάκη Φαραζή. Να είμαστε καλά, να μην χάσουμε το κουράγιο μας με αυτά τα φριχτά που συμβαίνουν γύρω μας, και πιστεύω πως δεν θα σταματήσουμε να παράγουμε έργο για τον κόσμο που τα έχει ανάγκη και για εμάς που ζούμε για αυτό.»

Κεντρική φώτο: Άσπα Κουλύρα
Φωτογραφίες κειμένου: Γιαννούλα Μπανάσιου

Πληροφορίες

ΔΕΥΤΕΡΕΣ 4 – 11 – 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ Τhe KUBARA PROJECT LIVE

Links: Facebook | Instagram

https://www.youtube.com/watch?v=1dUVRhReeqU

https://www.youtube.com/watch?v=bPjIiy99KUU

ΚΥΤΤΑΡΟ – ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ τ.κ 10439

www.kyttarolive.gr  210-8224134

ΠΟΡΤΕΣ: 20.30 – ΕΝΑΡΞΗ: 21.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€ (Προπώληση) 15€ (Ταμείο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

MORE.COM

& ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ NOVA / PUBLIC / ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024